Україна і Японія домовилися про проект технічної підтримки ТБ і радіо - Стець

Україна і Японія домовилися про проект технічної підтримки ТБ і радіо - Стець

Укрінформ
Японія надасть технічну допомогу телебаченню та радіо України у рамках спільного проекту, який планується розпочати цьогоріч.

Про це заявив міністр інформаційної політики Юрій Стець на прес-конференції в Укрінформі.

"Ми домовилися, що цього року ми розпочнемо проект технічної допомоги телебаченню та радіо. Як вже домовлено, ми будемо отримувати її від Японії. Оскільки для мене цей проект є невідворотньою крапкою в процесі змін в Україні. Якщо все буде добре і ми запустимо цьогоріч цей проект, це буде означати, що в тій частині, за яку я відповідаю - не тільки табличкою на дверях, а всім сердцем та душею, - то цей крок не дасть нам можливості повернутися до минулого", - сказав міністр.

Стець запевнив, що допомога, яку надає нам Японія у багатьох сферах, особливо фінансова, буде використана та застосована за призначенням, і жодної копійки не буде вкрадено.

Він нагадав, що Мінінформполітики є інформаційним партнером Року Японії в Україні. Відомство розробило комунікаційну програму підтримки, зокрема з розміщення на вуличних бордах інформації про допомогу, яку Японія надає Україні.

Міністр наголосив, що в Україні багато говорять про підтримку з боку США, але чомусь дуже мало - про допомогу від Японії. "Для того, щоб розповісти українцям про допомогу Японії, мало буде однієї прес-конференції", - заявив Стець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-