Екстрене засідання РНБО розпочалося

Екстрене засідання РНБО розпочалося

Укрінформ
Екстрене засідання Ради національної безпеки та оборони розпочалося під головуванням Президента України Петра Порошенка. 

Про це повідомив у своєму Тwitter прес-секретар Президента Святослав Цеголко. 

“Почалося екстрене засідання РНБО”, - йдеться у повідомленні.

“Наша мета - відновлення суверенітету України. Президент на РНБО”, - написав у іншому твіті Цеголко.

Раніше повідомлялося, що під час засідання РНБО, зокрема, має бути розглянуто питання запровадження санкцій щодо української "дочки" "Сбєрбанка Росії".

Як повідомляв Укрінформ, 10 березня на засіданні Кабміну міністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликав владу запровадити санкції проти української дочірньої компанії "Сбєрбанк Росії", заявивши, що цей банк фінансує бойовиків на Донбасі.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розповів, що мав розмову з Президентом та головою Нацбанку щодо ситуації зі Сбєрбанком, і висловив сподівання, що "Нацбанк і РНБО дуже швидко відреагують".

Раніше повідомлялося, що "Сбєрбанк Росії" розпочав обслуговування у своїх відділеннях клієнтів з "паспортами громадян" "ДНР" і "ЛНР".

Водночас у ПАТ "Сбєрбанк" заявили, що фінустанова не обслуговувала і не має наміру обслуговувати клієнтів на підставі документів, виданих на тимчасово непідконтрольних українській владі територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-