Севостьянова заявляє про посилення тиску на Мін'юст

Севостьянова заявляє про посилення тиску на Мін'юст

Укрінформ
Через ініціативи Міністерства юстиції України, на Мін'юст посилюються тиск і спроби дискредитувати його роботу.

Про це написала перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова на своїй сторінці у Фейсбуці, зауваживши, що в березні буде три роки, як вона обіймає керівну посаду в Мін'юсті.

"За ці три роки ми бачили багато спроб дискредитувати нашу роботу. І коли відміняли голограми на бланках, і коли відкривали реєстри, і коли зробили електронну систему продажу арештованого майна, і коли руйнували реєстраційну монополію... В цьому році тиск посилився, бо ми пішли далі: розпочали пенітенціарну реформу та публічно виступили з критикою НАЗК за їх неспроможність не те що декларації перевірити, а навіть підготувати порядок такої перевірки", - написала Севостьянова.

Вона зазначила, що від Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Мін'юсту "одразу рядові співробітники жартома передали, що якщо будемо з ними сперечатися - отримаємо по два протоколи на кожного".

"А з тюремною реформою взагалі, зачепили інтереси багатьох місцевих "князьків", причому серйозні фінансові інтереси", - зауважила заступник міністра юстиції.

Відтак, зазначає вона, "з січня почалася активізація - "сюжети-розслідування" та замовні публікації".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-