Росія проігнорувала відеоконференцію контактної групи - Оліфер

Росія проігнорувала відеоконференцію контактної групи - Оліфер

Укрінформ
Відеоконференція Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі, ініційована російською стороною і підтримана ОБСЄ, не відбулася сьогодні через те, що росіяни не вийшли на скайп-зв'язок.

Про це в середу повідомила у Фейсбуці прес-секретар представника України в Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Сьогодні мала відбудуться відеоконференція Тристоронньої контактної групи. Ініціатива скайп-зустрічі належала російській стороні й була підтримана ОБСЄ", - написала Оліфер.

За її словами, Україна була готова продовжити обговорення ходу імплементації домовленостей, про які йшлося 15 лютого 2017 року в рамках Тристоронньої контактної групи в Мінську і 18 лютого 2017 року на зустрічі міністрів закордонних справ країн Нормандської четвірки в Мюнхені.

Як зазначила прес-секретар, українська делегація прибула для участі у відеконференції, також на зустріч приїхали спеціальний представник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі Мартін Сайдік і голова спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Ертурул Апакан.

"Однак представники російської сторони не вийшли на скайп-зв'язок", - додала Оліфер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-