Санкції проти РФ мають тривати до повного виконання

Санкції проти РФ мають тривати до повного виконання "Мінська" - Мінгареллі

Укрінформ
Україна на Донбасі стала жертвою іноземної агресії, тому накладені за це санкції мають бути збережені до повного виконання Мінських угод.

Про це голова Представництва ЄС в Україні Х'юг Мінгареллі заявив у вівторок під час виступу на форумі "Пріоритети руху реформ: прискорити темпи, гарантувати старість", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Те, що відбувається на Донбасі, не є громадянською війною. Ви є жертвами іноземної агресії, тому санкції, накладені за те, що відбувається на Донбасі, мають зберігатися доти, доки Мінські угоди не будуть повністю виконані", - сказав Мінгареллі.

Він додав, що у ЄС переконані, що Україна заслуговує на незалежність, суверенітет і територіальну цілісність і мають намір відстоювати ці принципи.

Також, за словами Мінгареллі, у ЄС підтримують план, розроблений Міністерством з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України, який був затверджений урядом два тижні тому. На думку посадовця, його слід намагатися просувати серед населення по обидва боки від лінії розмежування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-