Санкції проти Росії захищають також ЄС і США - Яценюк

Санкції проти Росії захищають також ЄС і США - Яценюк

Укрінформ
Накладені на Росію міжнародні санкції захищають не лише Україну, а й країни ЄС і США, оскільки вона становить загрозу і для них.

Таку думку висловив екс-прем'єр-міністр, лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк на V Київському безпековому форумі для молоді, відповідаючи на запитання його учасників, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Коли були запроваджені міжнародні санкції (проти Росії – ред.), хтось може сказати, що вони були введені тільки для України. Я дозволю собі не погодитися з цією тезою. Введення санкцій є прямим сигналом і засобом захисту, в тому числі й країн-членів Євросоюзу, і Сполучених Штатів Америки, оскільки Росія становить загрозу для країн вільного світу", - сказав Яценюк.

Він висловив переконання, що санкції є дієвим механізмом впливу на Росію, тому вони мають бути збережені до моменту повного відновлення територіальної цілісності Української держави.

За словами Яценюка, будь-які спроби окремих країн вільного світу умиротворити Російську Федерацію закінчаться тим, чим закінчилися спроби умиротворення перед Другою світовою війною.

"Росія розуміє тільки одну мову - мову сили, і для того, що ми захистили свою країну, нам треба мати сильну Україні і сильну міжнародну підтримку. Не ми почали війну - вони почали війну, і Росія мусить за це відповісти", - підкреслив лідер "НФ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-