Прем'єр Нідерландів підтвердив необхідність продовження санкцій проти РФ

Прем'єр Нідерландів підтвердив необхідність продовження санкцій проти РФ

Укрінформ
Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте підтвердив необхідність продовження санкційного тиску на Росію до повного виконання Мінських угод та відновлення територіальної цілісності держави, включаючи Крим.

Про це глава уряду Нідерландів заявив під час зустрічі у Давосі з Президентом України Петро Порошенком, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Прем'єр-міністр Нідерландів підтвердив підтримку України у питанні необхідності продовження санкційного тиску на Росію до повного виконання Мінських угод та відновлення територіальної цілісності держави, включаючи Крим, а також якнайшвидшого запровадження ЄС безвізового режиму для громадян України", - йдеться у повідомленні.

У ході зустрічі Президент України також наголосив на тому, що Україна очікує на якнайшвидшу ратифікацію Нідерландами Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Він зазначив, що рішення грудневого засідання Європейської Ради відкривають перспективи для завершення Нідерландами процесу ратифікації Угоди.

Співрозмовники також скоординували зусилля, спрямовані на притягнення до відповідальності винних у збитті літака Малайзійських авіаліній МН-17.

Фото: прес-служба Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-