Чубаров про

Чубаров про "кримські" заяви Савченко: Сподіваюся, це просто недосвідченість

Укрінформ
Голова Меджлісу кримськотатарського народу народний депутат України Рефат Чубаров в особистому спілкуванні пояснив Надії Савченко, що незалежно від того, що вона мала на увазі, її висловлювання про Крим усі сприйняли однаково негативно.

Про це він заявив у інтерв'ю телеканалу "Рада" у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вчора розмовляв з нею (Надією Савченко - ред.) по телефону, сьогодні у парламенті ми з нею говорили віч-на-віч, я пояснив їй, що незалежно від того, що вона хотіла сказати, на превеликий жаль, всі її виступ зрозуміли однаково. Більш того, я їй дуже детально розказав, наскільки обурені люди в Криму, особливо ті, які й там переживали за неї, і наскільки російські пропагандисти зараз використовують те, що було озвучено пані Надією", - сказав Чубаров.

Він припустив, що Савченко "трошки невдало висловилася" і зараз намагається виправитися і уточнити свої висловлювання.

"Я хочу виходити з того, що це була просто невдалість і недосвідченість", - зазначив Чубаров.

Як повідомляв Укрінформ, 17 січня позафракційний народний депутат Надія Савченко в ефірі каналу "112 Україна" заявила, що звільнити Донбас мирним шляхом можливо тільки за столом переговорів, а ціною цього буде здача Росії Криму.

18 січня на засіданні Комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони Савченко заявила, що ніколи не казала, що Крим треба здати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-