«Опоблок» не визнає виключення депутатів з парламентських комітетів

«Опоблок» не визнає виключення депутатів з парламентських комітетів

Укрінформ
В «Опозиційному блоці» заявляють, що не визнаватимуть рішень парламентських комітетів про виключення депутатів з їхнього складу.

Про це мовиться у заяві політсили, оприлюдненій у відповідь на пропозицію виключити з комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони не лише Надію Савченко, але й опозиціонера Сергія Льовочкіна.

«Опозиційний блок не визнає рішень парламентських комітетів про виключення депутатів з їх складу і звертається до міжнародних партнерів України дати оцінку подібним діям. Ми вимагаємо припинити порушення прав опозиції», – йдеться у повідомленні.

У середу комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки й оборони заявив про намір ініціювати питання вилучення зі своїх лав народного депутата від фракції «Опозиційний блок» Сергія Льовочкіна. Згідно з даними ВР, він був присутній на 137 пленарних засіданнях парламенту, а був відсутній на 123.

Також 18 січня комітет з питань національної безпеки і оборони вирішив рекомендувати Верховній Раді вилучити народного депутата Надію Савченко зі складу комітету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-