Угоди з Єврокомісією зроблять безвіз для українців комфортним - Климпуш-Цинцадзе

Угоди з Єврокомісією зроблять безвіз для українців комфортним - Климпуш-Цинцадзе

Укрінформ
Підписані з Єврокомісією угоди щодо транскордонного співробітництва спрямовані на інфраструктурне облаштування пунктів пропуску на кордонах України з ЄС, що зробить безвізовий режим для українців комфортнішим.

Про це заявила віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Україна Іванна Климпуш-Цинцадзе за результатами засідання Ради асоціації Україна-ЄС у понеділок у Брюсселі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ці угоди допоможуть нам налагодити роботу на пунктах перетину між Україною і Євросоюзом. Тобто, це конкретна робота, щоб ці пункти перетину працювали, у тому числі щодо інфраструктури та адміністрування на місцях", - сказала урядовець.

Вона наголосила, що це ще один крок до того, щоб в умовах безвізового режиму люди почувалися комфортно на пунктах перетину.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок уряд України і Єврокомісія підписали угоду про фінансування спільних операційних програм прикордонного співробітництва. На реалізацію програм ЄС виділить 366 млн євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-