Савченко заявила, що не боїться зняття депутатської недоторканності

Савченко заявила, що не боїться зняття депутатської недоторканності

Відео
Укрінформ
Нардеп Надія Савченко запевнила, що не збирається зраджувати Україну та відкинула будь-які закиди про те, що вона є проектом Кремля.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу NewsOne.

"Про те, що я проект Кремля і будь-які інші випади, які я про себе чую – це все нісенітниця. Я вже до цього звикла за півроку... Я працюю на благо, на користь українського народу, на вірність йому, і ніколи не збираюся зраджувати український народ, і ніколи не зраджу його... Я ні разу не зраджувала, я витримала в Росії, витримаю і в Україні будь-які удари", - наголосила вона.

Нардеп також прокоментувала заяву одного із ватажків бойовиків так званої "ЛНР" про те, що нібито вона є їхнім "голосом у Верховній Раді".

"Не уявляю, чесно кажучи, щоб їм те ж саме сказали", – відповіла вона на запитання журналістів.

"Ви думаєте, що там всі сепаратисти?... Там є сепаратисти, там є росіяни, російські війська, які стріляли в мене, і я це знаю, але там є українці, які просять нашої допомоги... Українці своїх не кидають і українці довели це, витягаючи з в'язниць і мене", – сказала Савченко, коментуючи зустріч з лідерами так званих "ЛНР"/"ДНР".

Водночас вона запевнила, що не боїться зняття депутатської недоторканності.

"Я не боюся недовіри, я також не боюся зняття депутатської недоторканності. Навпаки – я натисну за це зелену кнопку, і першою, тому що я вважаю, що з депутатів треба знімати недоторканність блоком, з усіх разом. Гідна я довіри? Люди скажуть своє слово. Скажуть своє слово, наприклад, на наступних виборах, скажуть своє слово мені в очі, але слухати ось ці пересуди, як на базарі, я не збираюся", – емоційно відповіла Савченко.

Нагадаємо: напередодні стало відомо, що у Мінську нардеп зустрічалась із ватажками так званих "ЛНР" та "ДНР", де нібито обговорювали питання звільнення заручників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-