Депутати привезли до НАБУ заяву щодо

Депутати привезли до НАБУ заяву щодо "компромату" Онищенка

Фото
Укрінформ
До приміщення Національного антикорупційного бюро України прибули у вівторок п'ятеро народних депутатів з «Народного фронту» із заявою, підписаною депутатами фракції, відкрити кримінальне провадження за матеріалами депутата Олександра Онищенка про підкуп народних обранців.

Про це заявив журналістам перед входом у НАБУ перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні у парламенті була зроблена заява головою «Народного фронту» про свідчення народного депутата Онищенка щодо масштабної корупції. Про це інформацію також публікувало видання The Independent і тому ми прибули в НАБУ з відповідною заявою, підписаною депутатами «Народного фронту» для того, щоб створений парламентом орган НАБУ зареєстрував провадження з цього приводу і дав чітке розуміння українському народу: хто давав гроші, хто і в яких обсягах отримував кошти, яку роботу виконував, яку ставив перед собою мету», - заявив Тетерук.

На переконання депутата, це розслідування має зменшити рівень корупції у вищих ешелонах влади.

Після заяви журналістам народні депутати увійшли до приміщення НАБУ, щоб безпосередньо звернутися із заявою до очільника правоохоронного органу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-