Парубій не виключає, що наступний тиждень теж буде пленарним

Парубій не виключає, що наступний тиждень теж буде пленарним

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій не виключає, що для пришвидшення ухвалення Держбюджету на 2017 рік наступний тиждень можуть зробити пленарним.

Про це він сказав на засіданні Погоджувальної ради у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Бюджет є ключовим завданням, яке стоїть перед нами до Нового року. Є необхідність, щоб ми могли інтенсивніше працювати. Протягом тижня за рекомендацією багатьох голів фракцій буде рекомендовано, щоб ми і наступний тиждень після цього пленарного теж планували як пленарний. Це буде великою мірою залежати від того, чи бюджетні закони, які пропонується завтра розглянути, чи вони будуть прийняті», - сказав Парубій.

Він додав, що у разі, якщо парламент завтра ухвалить бюджетні законопроекти, то нардепи зможуть швидше вийти на можливість ухвалення Державного бюджету на 2017 рік.

«Це може вплинути і на наступний транш МВФ, який може отримати Україна. Тому, якщо буде загальна підтримка залу, я буду ініціювати, щоб наступний тиждень після цього пленарного був теж пленарний. Така пропозиція буде внесена, коли ми розглянемо бюджетні законопроекти у першому читанні. Якщо буде воля залу, ми працюватимемо інтенсивніше», - сказав Парубій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-