Головного люстратора досі не призначили - Козаченко

Головного люстратора досі не призначили - Козаченко

Укрінформ
Виконувача обов'язків директора департаменту з питань люстрації досі не призначено попри підтримку кандидатури Анни Калинчук колективом, громадськістю та публічну обіцянку міністра юстиції Павла Петренка.

Про це у Фейсбуці повідомила екс-директор Департаменту з питань люстрації Тетяна Козаченко.

"Робота департаменту з питань люстрації заблокована більше тижня. Складені документи на призначення тимчасово виконуючою обов'язки керівника департаменту Анни Калинчук досі не вийшли підписаними від заступника міністра - керівника апарату Ганни Онищенко", - написала Козаченко.

Вона додала, що її подання на призначення Анни, звернення колективу департаменту, отримання підтримки кандидатури авторів закону, зокрема Єгора Соболева, підтримки Громадського люстраційного комітету, і головне публічна заява міністра про її призначення "якось зависли в повітрі і щільно замовчуються".

Козаченко зазначила, що після повернення міністра юстиції Петренка з відрядження на антикорупційний форум у Панамі буде "остаточно зрозуміло, чого варті заяви міністра, що відбувається в міністерстві і чому дозволяється блокування роботи департаменту на такий тривалий термін".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-