Керрі і Лавров зустрінуться сьогодні для обговорення України й Сирії

Керрі і Лавров зустрінуться сьогодні для обговорення України й Сирії

Укрінформ
Глави зовнішньополітичних відомств США і Росії сьогодні проведуть особисту зустріч в перуанській столиці Ліма. Очікується, що вони говоритимуть, зокрема, про ситуацію в Україні і Сирії.

Про це офіційно повідомив у четвер Державний департамент США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Держсекретар США Джон Керрі зустрінеться з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим у Лімі, Перу", - йдеться в повідомленні про робочий графік глави американського Держдепу.

Раніше американські ЗМІ із посиланням на російські джерела уточнили, що сторони планують "обговорити конфлікти в Сирії і Україні".

Як повідомлялося напередодні, 19-20 листопада в Лімі відбудеться саміт Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС). Передбачається участь у ньому, в тому числі чинного президента США Барака Обами.

Держсекретар Джон Керрі вже перебуває в Перу, де візьме участь у міністерських зустрічах, що відбуваються перед самітом.

Нинішня адміністрація США зараз завершує свої повноваження, які передасть з початку нового року адміністрації Дональда Трампа, обраного на президентських виборах 8 листопада цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-