Геращенко пустили до Мінська

Геращенко пустили до Мінська

Укрінформ
Уповноваженого Президента України з питань мирного врегулювання ситуації у Донецькій та Луганській областях Ірину Геращенко пустили до Мінська на засідання Тристоронньої контактної групи.

Про це вона написала у Фейсбуці.

"Мінськ. Веду себя нагло): Типичная бандеровка. Схоже, я чи не єдина людина, якій в'їзд в РФ заборонено, а от в Мінськ пустили (поки що). При цьому в РФ і Білорусі спільна база даних небажаних осіб, це вказано на бланку, що потрібно заповнювати, і це підтверджують прикордонники. Отже, за отриманою нами інформацією, на (даний - ред.) час мого прізвища в базі даних нев'їзних до союзної держави РФ - Білорусь немає. Прямо детектив якийсь): все це ще більше переконує мене в тому, що ця фсбшна провокація мала на меті не допустити мене на суд до Надії, це спроба перешкоджати моїй діяльності і впливати на неї", - написала вона.

Нагадаємо, що народного депутата Ірину Геращенко в понеділок не пропустили на територію Росії на суд до Савченко. Згідно з документами, причина, через яку її не пускають, - це загроза безпеці РФ. В'їзд до Росії Геращенко заборонили на 5 років.

Як повідомлялося, 23 березня у Мінську відбудеться чергове засідання Тристоронньої контактної групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-