Євросоюз запровадить санкції проти сотні росіян і компаній

Євросоюз запровадить санкції проти сотні росіян і компаній

Укрінформ
Євросоюз включить 47 видів електронних компонентів та близько 100 осіб та компаній у 10-й пакет санкцій проти росії, який планується запровадити до 24 лютого. 

Про це сказала президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн на засіданні Європарламенту, присвяченому річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми продовжимо обмеження на експорт товарів подвійного призначення та високотехнологічної продукції. Ми пропонуємо експортний контроль 47 видів компонентів, які можуть бути використані в російських системах озброєнь, в тому числі, дронах, ракетах, гелікоптерах”, - сказала вона.

А також зазначила, що десятий пакет санкцій спрямований проти російської пропаганди, “ми пропонуємо внести путінських пропагандистів до санкційного списку на рівні з політичними і військовими керівниками росії’. 

Борель заявив, що йдеться про понад 100 осіб та компаній

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський наполягає на запровадженні Європейським Союзом санкцій проти російської атомної, ракетної та дронової індустрії та частини ІТ-сектору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-