росіяни атакують Україну ракетами - під ударом енергетична інфраструктура

росіяни атакують Україну ракетами - під ударом енергетична інфраструктура

Укрінформ
росіяни завдали ракетних ударів по українських містах. Ворог атакує об’єкти енергетичної інфраструктури.

Про це повідомляє Укрінформ.

На Донеччині росіяни двічі обстріляли ракетами Курахівську ТЕС.

***

Військові рф повторно обстріляли дві теплоелектростанції, які належать компанії "ДТЕК Енеро". Внаслідок обстрілів одна людина загинула, шестеро поранені.

***

У Києві попередньо зафіксовано три прильоти в об‘єкт енергозабезпечення на Лівому березі. Пізніше міський голова Віталій Кличко повідомив, що внаслідок ракетних обстрілів з боку рф пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури, у місті частково обмежено електро- та водопостачання.

***

У Київській області через обстріли в столиці спостерігаються перебої в подачі електроенергії. У ДТЕК Київські регіональні електромережі повідомили про тимчасову відсутність електрики у Броварському та Вишгородському районах.

***

російські війська вдарили по по енергетичній інфраструктурі Дніпра. У місті та області після ракетної атаки - перебої з електрикою й водою.

***

У Житомирі внаслідок ракетних ударів, завданих росіянами, немає електроенергії та води.

***

У Харкові та Кривому Розі також пролунала серія вибухів. Ворог запустив по Харкову з російського Бєлгорода вісім ракет. Попередньо, постраждалих немає.

***

Вночі російські війська здійснили ракетний обстріл Миколаєва, загинув чоловік. У місті після обстрілів зникло електропостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-