По Харкову випустили вісім ракет із російського бєлгорода

По Харкову випустили вісім ракет із російського бєлгорода

Укрінформ
Під час ракетних ударів по Харкову, яких війська рф завдали вранці з території Бєлгорода, ніхто не постраждав.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Сьогодні близько 8:30 ворог запустив по Харкову з російського Бєлгорода 8 ракет. Попередньо, постраждалих немає. Інформація уточнюється, профільні служби проводять обстеження, зокрема в Новобаварському, Основ'янському та Слобідському районах", – йдеться у повідомленні.

Над Харковом збили одну з російських ракет С-300 / Фото: В’ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Крім того, за даними ОВА, протягом минулої доби російські окупанти з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії обстрілювали розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з рф населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів.

Читайте також: росіяни за добу атакували вісім областей України

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Куп'янському районі з пораненнями госпіталізовано чоловіка 64-х років. Також вчора в Куп'янському та Чугуївському районах до медиків звернулися двоє чоловіків 74-х та 67-ми років, які отримали поранення раніше.

В області триває розмінування. Піротехнічні підрозділи ДСНС за добу знешкодили 1428 вибухонебезпечних предметів.

"На лінії зіткнення тривають бойові дії. Ворог намагався йти в наступ в районі населеного пункта Берестове Куп'янського району, але зазнав втрат та відступив", – зазначив Синєгубов.

Як повідомлялося, у Харкові о 8.20 18 жовтня пролунало три вибухи, за кілька хвилин – ще серія вибухів. За словами мера Харкова Ігоря Терехова, ворог цілив у район одного з промислових підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-