Міністр оборони Олексій Рєзніков вручив відзнаки волонтерам Вінниччини - ОВА

Міністр оборони Олексій Рєзніков вручив відзнаки волонтерам Вінниччини - ОВА

Укрінформ

Міністр оборони України Олексій Рєзніков  вручив відзнаки волонтерам Вінниччини.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

Зазначається, що Олексій Резніков відвідав Вінниччину з робочим візитом, під час якого разом із Начальником ОВА Сергієм Борзовим зустрівся з волонтерами та активістами області.

«Збройні Сили України – це прикордонники, Нацгвардія, всі спецпідрозділи, які  тримають удар разом. Я завжди казав,  Україна – це країна-волонтер. І це почалося ще в 2014 році. Підтримка волонтерами наших військових є вкрай важливою.  Щиро дякую усім вам. Не зупиняйтеся і разом з вами ми точно переможемо!» - підкреслив Олексій Резніков, звертаючись до присутніх.

За допомогу українським військовим у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, мужність і самопожертву у волонтерській діяльності, будівництво оборонних споруд та укріплень, підтримку внутрішньо переміщених громадян України під час війни Олексій Резніков вручив відзнаки Міністерства оборони України дванадцятьом волонтерам та активістам Вінниччини. 

Зокрема, відзнаки координаторка волонтерської групи Combatbees – «Бойові бджілки» Популях Лариса і Марія Довжик – в.о директора «Міський освітньо-аналітичний центр допомоги ветеранам АТО ООС членам їх сімей та сім’ям загиблих» (Ветеранський простір). Також нагороджено лідера гурту «Тік» і волонтера Віктора Бронюка, голову правління ГО «Загартовані Серця» Тетяну Хитру. Відзначені й волонетри Юлія Гаврилюк, Денис Романовський і Степан Сугай.

Читайте також: Вінницька ОВА та Асоціація Triangle Generation Humanitaire підписали меморандум про співпрацю

Серед тих, кому міністр вручив відзнаки за волонтерську діяльність і начальник управління будівництва Вінницької ОВА Андрій Гринчук, заступник директора Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації Сергій Шмігленко, а також Олександр Літянський – директор ДП «Архітектурно-будівельний інжиніринг» і Андрій Сірак – начальник обласного комунального підприємства «Автобаза обласної Ради».

Фото: Вінницька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-