На Хмельниччині добудували ліцей

На Хмельниччині добудували ліцей

Велике будівництво
Укрінформ
На Хмельниччині у рамках програми Президента «Велике будівництво» завершили роботи в Залузькому ліцеї, розрахованому на 260 учнів. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Хмельницьку ОДА.

«32 роки тому розпочалося будівництво нового приміщення цього навчального закладу. Нарешті цьогоріч, завдяки включенню його до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», цей довгобуд перетворився на простору та світлу школу», - йдеться у повідомленні.

На Хмельниччині добудували ліцей/Фото: adm-km.gov.ua

Зазначається, що будівля ліцею розрахована на 260 учнів, але поки там навчатимуться 180 дітей. У ліцеї облаштовані сучасні класи, харчоблок, спортивна та актова зали, пандуси і спеціальний ліфт для дітей з особливими потребами. Крім того, у приміщенні розташований дитсадок на 15 дітей.

Читайте також: У Дніпрі завершується реконструкція дитячої лікарні

На будівництво ліцею у 2017-2020 роках спрямували 39,9 млн грн, з яких 34,1 млн грн – це кошти Державного фонду регіонального розвитку, а ще 5,8 млн грн – кошти місцевого бюджету.

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Фото: adm-km.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-