Лазерна епіляція світлого волосся в Києві

Лазерна епіляція світлого волосся в Києві

Укрінформ

Небажана волосистість на обличчі та тілі турбує більшість дівчат. І часто мова йде не тільки про темне волосся, дискомфорт доставляє і світле. Але через малу кількість пігменту, воно не видаляється звичайними лазерними установками. Для епіляції світлого волосся на допомогу приходить нова сучасна універсальна 3D технологія. Поєднуючи в собі переваги всіх минулих розробок, вона підходить для всіх типів волосків. В Україні її проводять у спеціалізованій мережі "EpiLaser". Тут досвідчені фахівці допоможуть позбутися від небажаної рослинності на довгі роки.

Особливості

Хромофори - це речовини в шкіри, які поглинають світло. Більшість лазерних апаратів для епіляції діють на хромофор меланін. Відповідно, чим його більше міститься, тим волоски темніші, тому відбувається більш сильне нагрівання і краще руйнування.

Процес лазерного видалення світлого волосся набагато складніший. Тріо кластерна епіляція, об'єднавши 3 найбільш ефективні довжини хвилі, дає можливість регулювати поглинання енергії хромофорами і впливати на різні структури волосяної цибулини.

Гібридна лазерна епіляція

3D є найкращою технологією, яка поєднує переваги відразу трьох лазерів. Вона ефективна для всіх людей - темних, світлих, рудих і навіть сивих. В основі лежить вплив трьох різних хвиль:

  1. 755 нанометрів (Олександритова). Краща для усунення тонких і світлих волосків, а також тих, які розташовані у чутливих зонах.

  2. 810 нанометрів (класична Діодна). Відрізняється високим рівнем поглинання меланіну, що сприяє видаленню чорних волосків.

  3. 1064 нанометрів (Неодимова). Впливає на гемоглобін судин, які живлять цибулину. Повністю безпечна для засмаглих і темношкірих людей.

До основних переваг нової епіляції відносять високу ефективність. Вже за один сеанс, вдається, видалити 10-20% волосся, а за весь курс повністю вирішити питання. Лазерний промінь надає тільки місцеву дію і людина майже не відчуває дискомфорту. Тривалість процедури займає мінімум часу (для інтимної зони - близько 20 хвилин, а для ніг - 45 хвилин). Коли волосся зупинить свій ріст, поверхня шкіри стане гладенькою і рівною. Відгуки про лазерну епіляцію світлого волосся підтверджують все вищесказане.

Як проходить процедура

Спеціальна підготовка не потрібна. Потрібно тільки поголитися. На прийомі майстер проводить оптимальну настройку приладу, задає необхідну потужність. Щоб вберегти очі від спалахів, надягають окуляри з лінзами. Після цього очищають область обробки і наносять фізіотерапевтичний гель (для щільного контакту з тілом). Далі можна переходити до самої лазерної епіляції.

Необхідна кількість сеансів встановлюють в індивідуальному порядку (враховуючи кольоротип, жорсткість волосся). Для видалення всіх фолікул потрібно пройти курс, в середньому це 10 відвідувань салону (близько 1 року). Перший тиждень розпарювати шкіру заборонено (не можна довго перебувати в лазні і сауні). Голити дозволено, але не можна користуватися депілятором, робити воскову і цукрову депіляцію.

Запис на епіляцію

Студія "EpiLaser" в Україні спеціалізується на наданні послуг в області естетичної медицини. Фахівці мають великий досвід, що гарантує позитивний результат. У своїй роботі майстри вдаються виключно до безпечних передових методик. Серед найбільш популярних послуг - лазерна епіляція ЕЛОС і 3Д. Цінова політика лояльна, вартість доступна (на сайті представлений прайс-лист з цінами, можна ознайомитися докладніше). Передбачені вигідні пропозиції і гнучка система знижок.

Щоб записатися на сучасну безболісну лазерну епіляцію світлого волосся в Києві, достатньо зателефонувати за вказаними телефонами або залишити заявку на сайті epilaser.com.ua. Студія працює кожен день і без перерви на обід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-