Який торт замовити на свято: головні тренди 2021 року

Який торт замовити на свято: головні тренди 2021 року

Укрінформ

Усі ми звикли до стрімкої зміни моди на одяг, взуття, інтер’єрні стилі. У кондитерській справі також є свої тренди. Наприклад, сьогодні в Україні повністю вийшли з моди торти з кремовими трояндами, доволі рідко трапляються десерти, вкриті щільною мастикою. То який солодкий гостинець придбати до столу, аби він виглядав доречно та гарантовано вразив гостей? Розглянемо кілька актуальних трендів!

ТОП «тортових» трендів

  1. Геометрія — в оздобленні десертів сьогодні найчастіше використовують чіткі лінії. Вони чудово підкреслюють ніжність самого торта. Для більш виразного дизайну залучають контрастні кольори, комбінацію глянцевих та матових поверхонь. Ви можете замовити такі торти у Львові в палітрі, що відповідає оздобленню свята. Десерт ідеально пасуватиме до дня народження, ювілею чи хрестин.
  2. Ніжні текстури — найбільш популярними лишаються мусові та йогуртові начинки, десерти із сирним кремом. Кожен шматочок такого торта буквально тане в роті. Десерт — достатньо легкий, тому чудово підходить для теплої пори року. Особливо популярні варіанти з фруктовими начинками, легка кислинка яких підкреслює солодкий смак мусу з білого, молочного або чорного шоколаду. Аби прикрасити святковий стіл таким гостинцем, достатньо замовити торт на сайті mavkacake.com!
  3. Дзеркальна глазур — погодьтеся: надзвичайно гладенька блискуча поверхня торта справляє незабутнє враження. Отримати такий результат дуже непросто, але готовий виріб виглядає як витвір мистецтва, який навіть шкода різати. Ще одним популярним варіантом залишається ефектний контраст дзеркальної глазурі з пухнастим кондитерським велюром. Зважаючи на складність приготування такого десерту, варто замовляти його в досвідчених майстрів.
  4. Омбре — поступовий перехід кольорів виглядає лаконічно та одночасно розкішно. Зазвичай таке оздоблення торта роблять із крему чи фігурно перфорованої мастики. Є два основних варіанти виконання омбре. Перший — плавна «розтяжка» одного кольору від світлого до темного відтінку. Другий — поступовий перехід між кількома кольорами. Зробити таке оздоблення складно, тому ціни можуть бути трохи вищі за інші варіанти оформлення.
  5. Живі квіти — на зміну застарілим трояндам із крему прийшли справжні суцвіття. Хай вони не їстівні, проте додають торту надзвичайного вигляду, елегантності та романтичності. Такі десерти подають на весіллях або жіночих днях народження, ювілеях. Зазвичай сам торт є однотонним тлом, на якому розташовуються квіти в кольоровій гамі свята. Найпопулярнішими варіантами залишаються троянди, півонії, нарциси, кали та соняшники.

Хочете купити торт у Львові, який не тільки виявиться смачним, а ще й виглядатиме модним? Тоді варто поглянути на асортимент, представлений у кондитерській «Мавка». Такий солодкий подарунок обов’язково буде оцінений гостями, адже його готують із якістю та найбільш свіжих інгредієнтів. Десерт легко замовити онлайн не менше ніж за 12 годин до доставки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-