Спектрофотометр для клінічних, лабораторних та медичних досліджень

Спектрофотометр для клінічних, лабораторних та медичних досліджень

Укрінформ

Основу багатьох сучасних клінічних і біохімічних медичних досліджень, контролю якості харчової продукції, нафтопереробної та інших галузей промисловості становить здійснення вимірювань спектрів відбивання і випромінювання за допомогою такого оптичного пристрою, як спектрофотометр. В каталозі ТОВ «Украналітика»  клієнтам надається можливість з вигодою спектрофотометр купити з необхідними замовнику технічними характеристиками відповідно роду діяльності дослідної лабораторії і видам проведених методик. На нашій віртуальній вітрині ви зможете вибрати бюджетний, високоякісний фотометр для невеликого лабораторного відділення або багатофункціональний, високотехнологічний аналізатор для престижної медичної мережі. Ми пропонуємо:

  • перевірені, брендові пристрої, такі як спектрофотометр ULAB 102, продукцію виробників, популярних серед фахівців компаній-розробників спеціалізованого обладнання;
  • сучасні одно- і двопроменеві моделі, а також ультрасучасні скануючі прилади;
  • вибрати обладнання, яке функціонує з використанням видимого і ультрафіолетового світлового діапазонів, універсальні прилади з розширеними можливостями застосування видимих ​​і невидимих ​​світлових потоків.

Вам необхідно оснастити лабораторію надійним обладнанням? Виберіть ви бюджетний прилад або багатоцільовий, з унікальними можливостями фотометр МБА-540: якість реалізованих ТОВ «Украналітика» сертифікованих приладів завжди бездоганно, а вартість доступна будь-якому бюджету!

Спектрофотометр: перевірені моделі та інноваційні пристрої - в каталозі магазина «Украналітика»

Терміново знадобилася модель спектрофотометр СФ 46, а цінова політика ринку не відповідає вашим очікуванням? Скористайтеся послугами перевіреної компанії! бажаючим спектрофотометр купити Україна дає можливості звернутися до безлічі постачальників - виберіть гарантовано оригінальні, сертифіковані пристрої з каталогу компанії «Украналітика».

Купуючи в нашому інтернет-магазині спектрофотометр ULAB 101 або іншу модель, ви зможете бути впевнені в найвищих експлуатаційних характеристиках товару. Від популярної моделі фотометр КФК 3 до високотехнологічних аналізаторів: ТОВ «Украналітика» - вигідні покупки і гарантії якості!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-