"Лайм Таксі Київ" - надійний супровідник по вулицях Києва

Укрінформ

Кожен бажаючий може замовити машину таксі за допомогою сервісу "Лайм Таксі Київ", забезпечуючи подачу автомобіля відповідно зазначеним тарифам і вимогам клієнтів. Завдяки зрозумілой і зручной формі кожен може попередньо зробити замовлення, вибравши тип автомобіля, умови поїздки та її напрямок відповідно до побажань.

Служба включає своїх і сторонніх водіїв, які в будь-який момент можуть відгукнутися на замовлення і виконати його на найвищому рівні. За допомогою "Лайм Таксі Київ" кожен клієнт вирішує проблеми з перевезенням і поїздками по будь-яким куточках Києва. Це хороший спосіб вирішення проблем, коли немає власного автомобіля або він на ремонті.

Як приймаються замовлення?

Щоб замовити машину необхідно зробити наступні дії:

  • вказати актуальні дані в спеціальній формі;
  • інформація передається в програму оператора;
  • визначаються вільні машини в обраному районі;
  • передається інформація по поїздці безпосередньо клієнтові.

Виклик автомобіля можливий по телефону, в режимі онлайн або на сайті. Всі водії самостійно відгукуються на замовлення, а завдяки великій кількості машин є висока ймовірність за кілька хвилин поїхати по необхідному маршруту.

Для прискорення подачі авто вільні водії шукаються також у партнерів, що дозволяє прискорити обробку замовлень і надати автомобіль за лічені хвилини. Не потрібно боятися несподіваних цін, тому що розрахунок вартості в компанії "Лайм Таксі Київ" проводиться попередньо з урахуванням актуальних даних, що надаються кожним замовником.

Додаткові послуги

Виклик автомобіля безкоштовний і кожен тариф підтверджується відповідно до правил служби таксі "Лайм Таксі Київ". Також пропонується кур'єрська доставка товарів і кореспонденції, послуги евакуатора з лебідкою або маніпулятором, вантажоперевезення на автомобілях Газель. З більш докладними послугами можна ознайомитися на сайті http://limetaxi.com.ua/, де є комплексний опис і можливість замовлення без додаткових обмежень.

Додатково є послуги вантажників, якщо необхідно щось завантажити, вивантажити або перенести. Комплексний підхід гарантує виключення будь-яких обмежень або проблем, які пов'язані з перевезеннями в будь-якому масштабі. Якщо хтось випив і не хоче сідати за кермо є послуга тверезого водія, коли людина приїжджає на виклик і сідає за кермо автомобіля клієнта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-