Яку золоту обручку купити, щоб бути в тренді цієї весни

Яку золоту обручку купити, щоб бути в тренді цієї весни

Укрінформ

Наймодніші жіночі моделі обручок, основні ідеї та поради. Які обручки носити чоловікам.

У 2019 році в моді великі прикраси зі звичайними або оригінальними геометричними формами. Весна і літо теж пройдуть з девізом: багато обручок не буває! Сміливо можна замовляти актуальні моделі і пробувати їх комбінувати. У тренді також потрійні і подвійні обручки, що одягають на фаланги або нігті.

Модні цієї весни жіночі обручки

Квіткові мотиви добралися і до аксесуарів, прикрас. Ювелірна флористика буде переживати пік популярності. Обручки з квітами будуть підкреслювати жіночність, доповнювати красу різних напівкоштовних мінералів і дорогоцінних каменів.

Ще в моді будуть:

  • Емальовані обручки. Вони простої форми, але з оригінальними, яскравими малюнками. Акцентується увага на візерунках і кольорах, тому ними просто доповнити будь-яке вбрання, навіть суворий і діловий одяг.
  • Анімалістичні. Зображення змій, хижих кішок, комах, птахів може бути присутнє на брошках, кулонах, сережках і обручках.
  • Багатошарові. Це обручки з декількох частин, створених в одному стилі. У деяких моделях присутні з'єднувальні елементи.
  • Логотипи, цифри і букви. Актуальні чокери і підвіски-лого дизайнери доповнили схожими наручними прикрасами. Вони повинні блищати, притягувати погляд, завдяки соковитим відтінкам і великій кількості страз.

Фахівці рекомендують також звернути увагу на стильні, елегантні і лаконічні матові вироби. Вони фактурні або гладкі, прикрашені алмазами або інкрустуються дорогоцінними камінцями.

Що носити на пальцях чоловікам

Привернути увагу і підкреслити високий статус українським чоловікам допоможуть персні з золота. Вони повинні бути масивними і нагадувати королівські. Віддавати перевагу варто моделям з великими каменями в центрі. Можна заздалегідь підібрати найбільш відповідний за властивостями камінь, приділити увагу не тільки його зовнішньому вигляду.

У пріоритеті спокійні, приглушені кольори, відсутність зайвого блиску і сліпучого сяйва. Якщо не хочете ризикувати, віддайте перевагу класичному варіанту — золотому персню з чорним камінчиком. Головне, зупинитися на одному, максимум двох обручках. Носити три прикраси на руці для чоловіка, особливо в зрілому віці, — ознака поганого смаку та відсутності базових знань.

Найпростіше вибирати кільце у великому спеціалізованому інтернет-магазині, наприклад на сайті Gold.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-