У Києві з’явився шоурум «ремонту квартир»

У Києві з’явився шоурум «ремонту квартир»

Укрінформ

«Зроблено» – під такою назвою вперше в Україні відкрився столичний шоурум комплексних ремонтів житлових приміщень.

Особливістю компанії з надання послуг ремонту «під ключ» у новобудовах Києва та Київської області є забезпечення попередніх розрахунків кількості та вартості матеріалів, а також виконання робіт. Для зручності клієнтів такі розрахунки здійснюються за допомогою онлайн калькулятора на сайті zrobleno.com.ua.

У шоурумі, що знаходиться за адресою: Київ, вул. І. Сікорського, 1, представлені готові дизайн-рішення для ремонту квартир, де клієнти зможуть отримати вичерпну консультацію фахівців, відчути атмосферу майбутньої квартири, оцінивши дизайн та якість матеріалів, що пропонуються.

«Зроблено» – це нове слово на ринку капітальних ремонтів приміщень. «Завдяки використанню готових дизайн-проектів та матеріалів, які завжди у наявності на складі ЗРОБЛЕНО, нам вдалось досягти оптимізації кожного етапу ремонтних робіт. Ми впевнені у якості та розумній вартості виконання замовлення. Більше того, у договорі підряду передбачається штраф у розмірі 1000 гривень за кожен день прострочення термінів здачі об’єкту «під ключ». Завдяки нашим інноваціям, відтепер фраза «ремонт не можна завершити, а можна лише призупинити», втрачає свою актуальність», – підкреслює співзасновник компанії «ЗРОБЛЕНО» Роман Бренич.

Довідка: компанія «Зроблено» заснована у 2016 році Романом Бреничем та Артемом Постоваловим. Основний вид діяльності – виконання комплексу ремонтних робіт житлових приміщень: від створення технічного проекту об’єкту, до генерального прибирання. У складі команди ЗРОБЛЕНО працюють інженерно-технічні працівники, дизайнери, виконроби, логісти та бригади майстрів з десятирічним стажем роботи у будівництві. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-