14 березня 2019 р. відбудеться творча зустріч Володимира Горбуліна «Хочу висловитися гранично відверто»

14 березня 2019 р. відбудеться творча зустріч Володимира Горбуліна «Хочу висловитися гранично відверто»

Укрінформ

Творча зустріч Володимира Горбуліна з нагоди виходу в світ його книжки «Мой путь в зазеркалье. Не только путевые заметки» відбудеться 14 березня 2019 року о 18.30 в приміщенні кіноконцертної зали ДП «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2).

Чи можна говорити про владу і політку без ненависті? Як воно – особисто спілкуватися з президентами України та інших країн світу? Про участь у міжнародній політиці не лише офіційних осіб, але й тіньових персон, які на багато років визначали вектори розвитку нашої країни; про нову світову реальність, перспективи для України та рецепти подолання наявних і майбутніх викликів. Про все це (і не лише про це) можна буде запитати у відомого вітчизняного policymaker, одного з найяскравіших стратегічних мислителів своєї країни і творця закулісся української політики, інтелектуала з містичною інтуїцією Володимира Горбуліна.

У його новій книжці «Мой путь в зазеркалье. Не только путевые заметки», що недавно побачила світ у видавництві «Брайт Букс», не лише дається оцінка новітній українській історії. Відкрито попереджаючи про всі небезпеки, Горбулін надає рекомендації для подолання смуги перешкод і виходу України на новий етап розвитку.

" ...История не только одной страны, но всей цивилизации свидетельствует, что прошлое во многом предопределяет будущее. Потому, пытаясь на фоне личных воспоминаний оценить новую украинскую эпоху и размышляя вслух о рецептах лечения и перспективах роста выдающейся нации, я хочу предельно откровенно высказаться обо всех событиях, участником которых мне довелось быть".

Володимир Горбулін

Організатор творчої зустрічі - видавництво «Брайт Букс»

Контактна особа: Надія Кудринецька,

(050) 536 35 56; 063 605 3060; 270106@ukr.net

Вхід вільний

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-