Комфортний відпочинок на березі Дніпра в готелі Bakkara

Комфортний відпочинок на березі Дніпра в готелі Bakkara

Укрінформ

Віддаєте перевагу гармонійному поєднанню роботу і відпочинку у великому місті? Тоді потрібно відвідати унікальний готель-корабель Bakkara, який затишно розташувався на Венеціанському острові в Києві. У готелі можна насолоджуватися прекрасним видом на річку Дніпро, а також продуманим комфортом номерів, а, переступивши його поріг, потрапити в гарний парк. Кожен гість знайде для себе локацію до душі, де можна розслабитися і відпочити від бурхливого плину життя.

Номер у готелі Bakkara – чудовий вибір!

Серед переваг готелю, зверніть увагу на його розташування –  неподалік від центру міста! У разі необхідності, завжди можна дістатися у будь-яку точку на карті Києва за відносно короткий термін. Усі історичні пам'ятники, музеї і просто гарні місця міста знаходяться досить близько, що вельми зручно для туристичної поїздки в столицю. До того ж, повернувшись у готель, можна прогулятися гарним парком або насолодитися видом на водну гладінь річки Дніпро.

Готель-корабель пропонує своїм гостям 200 комфортабельних номерів, які укомплектовані всім необхідним для відпочинку. Номер у готелі Bakkara – це оазис гармонії і спокою неподалік від стрімкого життя столиці. Забронюйте один з номерів наступних категорій:

  1. Класік – гарний двомісний номер, вікна якого виходять на парк або на річку.
  2. Делюкс – комфортний номер для всієї родини, де є велике ліжко і диван для дитини.
  3. Люкс – комфортабельний номер, у якому можна провести медовий місяць, романтичну фотосесію молодят або незабутні вихідні. У цьому номері може розміститися 4 людини.

Активний відпочинок або піші прогулянки?

Любителі активного відпочинку можуть пограти в бадмінтон або покататися на орендованих велосипедах уздовж берега Дніпра. На території парку регулярно проводять заняття йогою, під час яких можна розслабитися і акумулювати енергію.

Прекрасні дами не відмовляться відвідати салон краси, де часто замовляють послуги масажиста. Піші прогулянки вздовж Дніпра з оглядом основних визначних пам'яток міста не залишать нікого байдужим – обов'язково прогуляйтеся і зробіть пам'ятні знімки, а також оновіть свої соціальні мережі оригінальною аватаркою.

Вдень у теплу пору року можна позасмагати і поплавати, а ввечері – відправитися на пікнік. Ідей для відпочинку на будь-який смак дуже багато – залишається тільки вибирати ті, які подобаються саме вам!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-