Ведмедики з 3d троянд: новий тренд від служб доставки квітів у Києві

Ведмедики з 3d троянд: новий тренд від служб доставки квітів у Києві

Укрінформ

Незвичайний, бажаний подарунок для коханих і рідних людей - ведмедик з 3d троянд. Іграшка з штучних квітів тільки набирає популярності, викличе море захоплення і здивування з боку одержувачки. Її можна піднести на День закоханих, до весняного свята 8 Березня, на День матері, на іменини і на інші урочистості.

Особливості виготовлення ведмедиків зі штучних троянд

Цей подарунок включає відразу два сюрпризи: букет з троянд і милу ніжну тваринку. Казкового ведмедика Тедді полюбили і дорослі, і діти. Дизайнери відтворили його у вигляді симпатичної іграшки, тепер кожен може замовити його в квітковому салоні.

Ведмедики з троянд ручної роботи мають ряд особливостей:

  • вони виготовляються з 500 -800 латексних троянд, виконаних з фоамірана (пластичної замші). За зовнішнім виглядом вони нагадують натуральні живі бутони;
  • кожну квітку майстер вручну наклеює на основу - легку, майже невагому форму з пінопласту;
  • бутони щільно приклеюються один до одного, щоб не було просвітів між ними. Створюється відчуття, що перед вами справжній кущ троянд у вигляді ведмедика.

Латекс, з якого виробляється іграшка, не викликає алергії, він безпечний для людини, здатний довгі роки зберігати свій первинний вигляд. Матеріал пройшов дерматологічний контроль, це підтверджують відповідні сертифікати якості.

Кому дарують іграшку з 3d троянд

Кожен клишоногий - це витвір мистецтва досвідчених майстрів, які вклали в створення іграшки свою душу, вміння і талант. Декоруються вироби стрічками різного відтінку або сердечками, відрізняються розмірами і кольором, зовнішнім виглядом. Вдома створіть цілу колекцію ведмедиків, вони ефектно прикрасять кімнату.

Купити в Києві ведмедика зі штучних 3d троянд можна в будь-який час, і актуальна така іграшка на різні події. Швидше за все і зручніше - оформити замовлення в службі по доставці квітів у Києві та Київській області, кур'єр принесе виріб за вказаною адресою. Вручити його:

  • коханій дівчині, з якою у вас серйозні стосунки;
  • романтичній леді, якщо у вас є бажання познайомитися з нею ближче;
  • дорогоцінній дружині на День народження або календарне свято;
  • співробітниці від колег в її Ювілей або на інше торжество;
  • доньці на день народження, незалежно від її віку;
  • сестричці на свято від старшого або молодшого брата;
  • колекціонерам, які бажають зібрати колекцію чарівних створінь.

Великий ведмедик з серцем зі штучних 3d троянд - чудовий презент для визнання в любові, пропозиції руки і серця. У сердечко можна заховати обручку для коханої.

Чудовий подарунок на всі випадки життя

Ведмедик Тедді з трояндочок - м'який на дотик, дуже красивий на вигляд, його хочеться притиснути до грудей і не відпускати. Не треба навіть вигадувати, який презент купити для жінки чи дівчини - іграшка з квітів для цього підійде неодмінно, вона сподобається всім без винятку.

Багато позитивних якостей таїть в собі такий виріб ручної роботи. Воно практичне, що не мазке, легке по вазі, яскраве і повітряне на вигляд, довговічне. Троянди з часом не вигоряють і не тьмяніють.

Продаються ведмедики з троянд в Києві недорого, можна вибрати і замовити будь-яку модель клишоногого. Вибирайте бажаний розмір і колір - від ніжних пастельних до яскравих і насичених. Замовляйте іграшку з стрічкою або сердечком.

До ведмедя додається спеціальна прозора коробка, в якій він може зберігатися у одержувачки подарунка. Милий і ніжний вихованець займе гідне місце в інтер'єрі квартири його власниці. Замовляти такий презент треба заздалегідь, адже дизайнерам потрібен час, щоб виготовити його за обраним вами макетом. Радуйте коханих прекрасним презентом, ведмедик з троянд подарує масу позитивних емоцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-