Квіти до Дня закоханих в Києві: недорога доставка букетів

Квіти до Дня закоханих в Києві: недорога доставка букетів

Укрінформ

День святого Валентина значить для закоханих дуже багато. В цей сніжний лютневий день багато хто намагається влаштувати романтичне свято для своєї половинки. А що порадує дівчат так само сильно, як величезні букети із 101 троянди, доповнені милими дрібничками? Квіти - ідеальний подарунок до Дня всіх закоханих, адже саме вони не тільки красномовно говорять про ваші почуття, але при цьому ідеально поєднуються з Валентином.

Як Обрати букет 14 лютого

Історично вручення квіткових композицій в цей день більш ніж виправдано. Згідно з легендою, римський священнослужитель Валентин поєднував закоханих узами шлюбу, вручаючи їм букети як символ вічної любові. На День всіх закоханих інтернет-магазин квітів "Квіточка" пропонує вам композиції у формі сердець. Так ви даруєте ідеальний подарунок: букет з гарних квітів і валентинку.

Замовляти презент найкраще, орієнтуючись на загальні правила вручення букетів:

  • якщо подарунок призначений зовсім юній дівчині, зупиніться на білих або ніжно-кремових кольорах;
  • якщо ви хочете підкреслити палкість своїх почуттів, то як не можна краще підійдуть яскраві квіти, наприклад, червоні троянди або тюльпани;
  • якщо дівчина любить екзотику, даруєте відповідні композиції. Орхідеї білого або рожевого кольору - ідеальний варіант в тому випадку, якщо ви хочете вручити яскравий, нешаблонний, але в той же час урочистий подарунок;
  • в тому випадку, коли відносини ще тільки почали розвиватися і ви не хочете форсувати їх, доставка квітів в Києві від https://kvitochka.kiev.ua/uk недорого принесе вам кращий варіант - створений з різнокольорових рослин ніжних відтінків, він підкреслить крихкість ваших емоцій.

Як Обрати валентинку

Разом з чарівною композицією з живих рослин дуже доречно буде виглядати і невеликий милий презент, що буде натякати на ваші почуття. Якщо ви даруєте листівку-валентинку, обов'язково підпишіть її від руки, адже фабричні вірші і поздоровлення створюють дуже формальне враження.

У кожної пари можуть бути свої предмети або слова, зрозумілі тільки двом закоханим і 14 лютого - кращий день для нагадування про ці милі дрібниці. Це можуть бути квіти в коробці , які ви дарували на перше побачення, плюшевий ведмедик, виграний на атракціоні, або жартівливі вірші, сформовані самі собою.

Для того, щоб постійно мати перед очима відсилання хвилюючих днів перших побачень і зародження новоих почуттів, зробіть невелику саморобку: магнітик в формі сердечка з пам'ятною вам обом фотографією і вручіть її разом з квітами.

В тому випадку, якщо головні слова у вашій парі ще не були сказані, ви можете вибрати два варіанти:

  • подарувати букет, який однозначно говорить про запал ваших почуттів. Це може бути величезне червоне сердечко, усипане білими і рожевими квіточками;
  • вручити композицію, що не прискорює події. Стримані жовті, кремові або рожеві квіти порадують адресата, але не зажадають від дівчини приймати поспішних рішень.

В один з найромантичніших днів у році при врученні презенту ви можете обійтися без доставки. Безумовно, кур'єрська служба економить наш час, але це саме той випадок, коли важливо бути присутнім самому. Для того, щоб заявити про свої ніжні почуття, ви можете використовувати всі доступні засоби. Звичайно, дарування квітів займає серед них заслужене 

перше місце!

Чи буде це величезна композиція, яка не ходить в одну вазу, або невелике сердечко, вони запам'ятаються на довгі роки. Сфотографуйте ваш презент, щоб залишити його в пам'яті назавжди, адже немає нічого приємнішого, ніж згадувати моменти зародження ніжного почуття до свого обранця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-