Як підібрати ефективний уходовий засіб для волосся

Як підібрати ефективний уходовий засіб для волосся

Укрінформ

Погана екологія, незбалансоване харчування, стреси, нестача сну - всі ці фактори позначаються на загальному стані організму, в тому числі і на волоссі.

Догляд за волоссям можна здійснювати зсередини шляхом прийому вітамінних комплексів, жирних кислот типу Омега-3-6-9, живлячи коріння і тіло волосся, так і зовні, використовуючи косметику, підібрану для кожного типу волосся. Варто зазначити, що до відновлення волосся варто підходити комплексно, тільки в такому випадку може бути досягнутий бажаний результат.

Підбір засобу виходячи з типу волосся

Виділяють кілька типів волосся:

  1. Сухі - зазвичай тонке волосся, схильні до появи перетину, ламкості, часто пушаться, не володіють вираженим блиском. Зазвичай сухе волосся - ознака захворювань або нестачі вітамінів всередині організму, а також результат щоденного використання фенів, випрямлячів, гарячих укладок і фарбувань хімічними фарбами.
  2. Жирні - власниці такого типу волосся стикаються з частою проблемою забруднення в області коренів, навіть якщо після миття голови пройшов всього день. Така ситуація виникає при надмірній роботі сальних залоз. Якщо зачіска псується вже через 12-18 годин після початкової укладання, тип волосся саме жирний.
  3. Нормальне волосся - не приносять великої кількості проблем своїй власниці, досить прості в догляді і не потребують великої переліку використовуваних засобів.

Для волосся, що володіють підвищеною сухістю, необхідно підбирати засоби, до складу яких не включені сульфати. Доцільно живити пересушене волосся відновлюють і зволожуючими масками, поживними комплексами масел. Як правило, сухе волосся погано тримають укладку, тому можна вдатися до допомоги спреїв для додання обсягу і блиску - в асортименті інтернет-аптеки «Аптекар» засоби для догляду за волоссям представлені в широкому найменуванні.

Де придбати засоби для догляду за волоссям за оптовими цінами?

У лінійці Догляду коштів інтернет-аптеки Аптекар, розташованої за посиланням \ aptekar.ua:

  1. Засоби для укладання волосся - спреї, масла, флюїди.
  2. Лікувальні засоби для боротьби з сухістю, тьмяністю волосся і додання здорового блиску - флюїди, спреї, сироватки, шампуні-кондиціонери.
  3. Живильні креми і маски для боротьби з січеться кінчиками, додання шовковистості, розгладження неслухняних локонів - прасування тепер використовувати не доведеться.
  4. Органічні масла для додання блиску, посилення обсягу, зменшення випадання і посилення росту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-