Інформація для споживача: компанія Gardena превентивно відкликає газонокосарки PowerMax™ Li-40/37 та Li-40/41

Укрінформ

Прагнучи мінімізувати будь-які ризики для своїх клієнтів, компанія GARDENA Manufacturing GmbH відкликає акумуляторні газонокосарки PowerMax™ Li-40/37 (арт. № 5038) і Li-40/41 (арт. № 5041). Продаж цих виробів здійснювався в період із січня 2017 р. до листопада 2018 р. у будівельних, садівничих і онлайн-магазинах у декількох країнах Європи.

У ході випробувань на підприємстві було виявлено, що під час експлуатації та зберігання можливе коротке замикання в електроніці, яке може спричинити виникнення пожежі.

Ми просимо споживачів припинити експлуатацію, вийняти акумулятор перед початком зберігання й звернутися до служби підтримки клієнтів Gardena для організації повернення косарки для огляду: ТОВ "Хускварна Україна", за телефоном 0 800 504 804  (понеділок – п’ятниця, 8:00–17:00) або електронною поштою info@gardena.ua.

Безпека наших виробів – це наш найвищий пріоритет. Просимо вибачення за незручності.                                                                                                                    ■

- Cross reference: Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com) -

Про GARDENA

Протягом більше 50 років компанія GARDENA забезпечує садівників усім необхідним. У широкому асортименті продукції пропонуються інноваційні рішення та системи для поливу, догляду за газоном, деревами й кущами, а також культивації ґрунту. Сьогодні компанія GARDENA є провідним європейським постачальником високоякісних інструментів для садівництва, які розповсюджуються більш ніж у 80 країнах світу. GARDENA є брендом групи Husqvarna Group. Детальну інформацію див. на веб-сайті gardena.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-