«Під захистом українських військових»

«Під захистом українських військових»

Укрінформ

Під таким гаслом напередодні Дня захисника України, 10 жовтня, у Чернігові відбувся обласний військово-патріотичний захід «Я — патріот України», організаторами якого виступили Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації та обласний військовий комісаріат.

Про подію повідомляє представник Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції у Чернігівській області Оксана Петренко, яка взяла участь у заході.

Захід  зібрав  родини загиблих учасників антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областях, бійців АТО, курсантів Академії Державної пенітенціарної служби України та Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, педагогічних працівників.

Присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів АТО хвилиною мовчання. Від учасників зібрання ліцеїсти поклали квіти до меморіальних стел загиблим учасникам АТО та Героям Небесної Сотні.

Запрошені переглянули відеофільм «Моя війна». Своїми спогадами поділилися учасники бойових дій на сході країни.

За участь у захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» були нагороджені вчителі з різних куточків Чернігівської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-