Обручі з вушками: створюємо гарний настрій собі і оточуючим

Обручі з вушками: створюємо гарний настрій собі і оточуючим

Укрінформ

Хто з дітей не любить перевтілюватися й приміряти на себе різні образи? Особливо, коли це дуже просто зробити за допомогою обручів із вушками. До того ж іноді не лише діти, а й дорослі так створюють гарний настрій собі та оточуючим.

У магазині FunFan представлені різні типи обручів з вушками. Повний асортимент аксесуарів можна переглянути й купити вибране, перейшовши за посиланням funfan.ua/ru/200-obruch-s-ushkami. Замовлення відправляють по всій країні. Мешканці Львова можуть його забрати самостійно з магазинів.

Вибираємо аксесуари

Вибрати обручі можна на будь-який смак і з будь-якого приводу. Серед розмаїття цих аксесуарів є вироби, призначені для:

  • повсякденного носіння;

  • святкування дня народження;

  • тематичних вечірок для дітей і дорослих;

  • свят в дитячому садочку чи школі;

  • театральних постановок;

  • рольових ігор тощо.

Для повсякденного носіння

Цей тренд актуальний вже кілька років, причому не лише серед маленьких діток, а й підлітків і навіть дорослих. Таким чином дівчата демонструють індивідуальність, привертають увагу оточуючих до особливостей свого характеру й дають зрозуміти, що вони стежать за модними тенденціями та хочуть завжди бути в тренді.

Найчастіше для цього вибирають котячі вушка — хутряні, текстильні, пластикові зі стразами й гіпюром тощо. Носять їх як обруч для підтримування зачіски та як прикрасу навіть поверх шапки.

Маленькі дівчатка у захваті від обручів із рогом єдинорога, адже багато хто з них захоплюється цим популярним казковим персонажем. Молоді мами, створюючи свої повсякденні образи й вдягаючи маленьких доньок, нерідко вибирають обручі з вушками для себе й дитини в одному стилі.

Дні народження

Дитяча вечірка не обходиться без костюмів та аксесуарів, які доповнюють образ, — вушок, ріжок, вусиків комах. Їх можна завчасно роздати хлопчикам і дівчаткам, котрі братимуть участь у святі. Більш ґрунтовна підготовка може передбачати й спеціальні костюми, перуки тощо.

Тематичні вечірки

Дорослі паті теж бувають тематичними. Приміром, на ельфійську вечірку можна прийти з накладними загостреними вухами й самостійно підібраним костюмом, який відповідає вашому смаку й характеру. На святкування Гелловіну обручі доповнюють відповідним гримом, іншими аксесуарами. Корпоративи в сучасних офісах також часто оголошують тематичними. Одне слово, обручі з вушками завжди стануть у пригоді.

Свята й вистави в дитячих закладах

Із вушками на обручі будь-який карнавальний костюм матиме привабливий вигляд і вдало доповнюватиме ваш образ. І якщо ще років 20 тому ці святкові аксесуари доводилося виготовляти власноруч, то нині така необхідність просто відпала. Адже в асортименті магазину FunFan лише котячих вушок є кілька десятків різновидів.

Окрім згаданих вище, на свята популярні також заячі (для дівчаток навіть разом із короною) або вушка Міккі й Міні Маусів. З їх допомогою можна швидко організувати театралізовану виставу чи рольову гру в дитячих закладах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-