Крок вперед компанії ВАСТ-СЕРВІС

Крок вперед компанії ВАСТ-СЕРВІС

Укрінформ

Для ТОВ ВАСТ-СЕРВІС 18.09.2018 був зроблений великий крок вперед, а саме — отримання сертифіката від ООВ «Центру оцінки відповідності ФАКТУМ». Це означає, що продукція, що випускається, та обладнання відповідають всеукраїнським нормам якості та безпеки.

ВАСТ-СЕРВІС — це миколаївський завод, що спеціалізується на проектуванні верстатів для вібропресування, а також комплектуючих до них. Крім того, фірма займається випуском власної готової продукції високої якості, що було підтверджено незалежними експертами документально.

Організація з оцінки відповідності всеукраїнським стандартам провела огляд технічних умов, за яких випускаються автоматичні лінії з виготовлення дорожньої і будівельної продукції. Оцінку проводили незалежні експерти з Одеси, що повністю підтверджує прозорість процедури. Тому майбутні партнери і клієнти можуть бути впевнені в тому, що, скориставшись послугами, вони отримають не тільки високий рівень обслуговування, але і готові продукти, що відповідають стандартам якості України.

Багато заводів або власники невеликих виробничих цехів вже встигли скористатися послугами миколаївської компанії і залишити позитивні відгуки на офіційному сайті компанії http://www.vastservis-ug.com.ua. Справа в тому, що фірма пропонує не тільки потужні установки, які здатні випускати об'ємні партії продукції, а й компактні переносні моделі, що випускають блоки на будь-який будівельний майданчик. Тому клієнти можуть розраховувати на верстати, які будуть повністю рентабельними і окупляться в майбутньому. Крім того, проводиться навчання операторів управління автоматизованими лініями. Однією з переваг компанії є проектування верстатів за технічним завданням замовника. Терміни виконання залежать від масштабів і складності роботи, але підприємство гарантує виконання зобов'язань точно в обумовлені часові рамки. Такий підхід підвищує рівень довіри і зміцнює ділові взаємини. Фахівці зобов'язуються проводити гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування техніки. І оскільки машини були розроблені конструкторами компанії, зношені або зламані комплектуючі будуть замінені на оригінальні запчастини.

Підводячи підсумки цього року, ТОВ ВАСТ-СЕРВІС досягло нових висот і не збирається на цьому зупинятися. Це підтверджує недавно отриманий сертифікат, участь у різних виставках і зростаючий рейтинг серед клієнтів і партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-