Смартфон Xiaomi Mi 8 Pro: ціна і дата виходу в Україні

Смартфон Xiaomi Mi 8 Pro: ціна і дата виходу в Україні

Укрінформ

Наприкінці вересня компанія Xiaomi представила в Лондоні глобальну версію смартфона Mi8 Pro. У мережі було багато чуток з цього приводу, і що радує, вони виявилися вірними.

А саме: модель Мі-8 Про вважається найбільш технологічним і «крутим» телефоном цього року, куди вмістили всі технології та новинки Сяомі, які бренд на даний момент має в своєму розпорядженні.

Зовнішній вигляд і продуктивність

Візуально модель Мі-8 Про мало чим відрізняється від Мі-8, але розробники оснастили новинку функцією розпізнавання сили тиску на дисплей. Додатково працює інфрачервоний датчик, який допомагає швидко ідентифікувати власника гаджета. Ця утиліта смартфона на презентації в Лондоні 8 листопада, на думку запрошених, дуже нагадує таку ж функцію в iPhone X і працює так само злагоджено. А ось від 3D-камери Сяомі вирішили відмовитися.

Що стосується продуктивності, то на ринок девайс надійшов в двох варіантах, які відрізняються внутрішньою пам'яттю і параметрами ОЗУ, тобто 8 (128 ГБ) і 6 (64 ГБ). Начинка складається з топового процесора SoC Snapdragon 845. Телефон буде працювати на базі Android 8.1 Oreo з фірмовою оболонкою MIUI 10. Мобільну графіку забезпечує підсистема Adreno 630.

Камера і екран

У телефоні подвійна камера 12f / 1.8 і 12Мпf / 2.4 з утилітою ІІ. «Фронталки» розраховані на 20 Мп. Камера готова до 2-кратного оптичного зуму, є технологія чотирьохосьової стабілізації відео, а також фокус зображення Dual PixelAF.

Користувачам пропонують працювати на 6.21'' АМОЛЕД-дисплеї 1080х2248 pixels, з FullHD + і дозволом сторін 19:9. Екран може відображати до 16 млн кольорів, а дані по яскравості дорівнюють 600 nit. Якщо ця інформація нічого вам не говорить, тіштеся тим, що навіть у сонячний день якість вашого зображення на екрані не зміниться.

Акумулятор

Версія Про трохи програє Mi8, адже це 3000 мАч проти вже випущених 3400 мАч. Але із застереженням, приємною для користувачів, є функція швидкої зарядки QC 4.0 + на 18 Вт 4-го покоління. Батареї вистачає при середньому використанні девайса десь на пару днів, а ось режим non-stop обмежено 7 годинами.

Mi8 Pro надходить на український ринок 19 листопада. Буде доступна креативна версія з напівпрозорим чохлом (Transparent Titanium). Суть у тому, що електроніка та інша внутрішня начинка моделі будуть на виду. Це не шестеренки в швейцарському годиннику, але теж ефектно. Щоб відстежувати наявність новинки в Україні рекомендую цей сайт. Додатково гаджет отримає ще пару відтінків — градієнт і чорний. Ціна питання — від 18 999 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-