Побачити підводний рай - вибираємо морську прогулянку в Єгипті

Побачити підводний рай - вибираємо морську прогулянку в Єгипті

Укрінформ

Багато тих, хто відправляються в тури по Єгипту, спонукувані бажанням помилуватися неповторним Червоним морем. Коралові рифи та їх незліченні мешканці нікого не залишать байдужим. Тому кидаємо в чемодан речі для купання, крем для засмаги, маску для снорклингу та вирушаємо в країну казкового моря.

Вибирати відпочинок в Єгипті варто з урахуванням репутації туроператора, щоб відпустка принесла лише позитивні емоції. Оптимальні ціни на путівки пропонує туроператор Coral Travel. Купуючи тур coraltravel.ua/main/egypt в мережі турагентств цього оператора, ви можете бути впевнені у своїй безпеці та високому рівні комфорту протягом всієї подорожі.

Морська прогулянка - романтика, втілена в життя

Найпопулярніша серед туристів екскурсія в Єгипті - морська прогулянка. Отже, ви точно вирішили, що не обійдетеся без підводних красот Червоного моря. Є кілька варіантів того, як можна реалізувати Ваші наміри:

  • подорож на човні з прозорим дном;

  • прогулянка до коралових островів;

  • екскурсія в Блакитну діру;

  • тур до коралових рифів.

Перші дві екскурсії пропонуються на будь-якому курорті Єгипту - будь то регіон Хургади або Шарм-ель-Шейху. Зануритися під воду на човні з прозорим дном захочеться не тільки дітям, а й дорослим. Адже саме так можна побачити підводних мешканців у всій їх красі без найменшого ризику для здоров'я. 25-метрова глибина дозволить розглянути тих риб та підводних мешканців, які не піднімаються на поверхню води.

Сфинкс, Египет, Иероглифы, Храм, Пьер, История, Нил

Прогулянка до коралових островів порадує незабутніми враженнями та яскравістю підводного світу, а ще смачним обідом, яким так приємно насолоджуватися на березі після активного плавання. Ви ніколи не забудете цю різноманітність фарб та форм, якими по праву може пишатися Червоне море.

Якщо ви приїхали відпочивати на Синайський півострів, не пропустить можливість побачити красу одного з самих чудових дайвінг-спотів узбережжя - Блакитну діру.

Блакитна діра розташована в районі Дахаба. Це прекрасне та таємниче місце вабить дайверів з усього світу. Але варто пам'ятати про те, що місцевий риф - одне з найнебезпечніших місць для дайвінгу, тому нехтувати технікою безпеки або ігнорувати поради інструкторів не варто.

Заповідні коралові рифи притягують дайверів як магнітом, адже тільки тут можна спостерігати багато видів, які вже не зустрічаються в дикій природі. Купіть собі захоплюючу подорож до заповідника Рас-Мохаммед на Синаї. Організатори подбають про все необхідне спорядження для дайвінгу та нададуть всім ситний обід, який входить у вартість екскурсії.

Яку б прогулянку ви не вибрали, пам'ятайте про те, що чіпати, а тим більше обламувати корали не можна, їх вивезення з Єгипту заборонене. Також варто обережно ставитися до яскравих риб та не намагатися їх гладити, адже багато з них отруйні та можуть оцінити вашу нав'язливу увагу, як прояв агресії, що спровокує напад.

Нехай яскраві фарби підводного світу радують око та стануть одним з найприємніших спогадів про Єгипет!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-