Акумулятор для Iphone і все що потрібно знати про нього

Акумулятор для Iphone і все що потрібно знати про нього

Укрінформ

Акумулятор для Iphone - це комплектуючі для гаджетів всесвітньо відомого бренду Apple, яка навіть при максимально дбайливому користуванні рано чи пізно потребує заміни. Якщо ви помітили, що смартфон почав швидко розряджатися, вимикатися під впливом низького температурного режиму, або що відсоток заряду на індикаторі нерівномірно зменшується - все це говорить про те, що прийшов час змінити АКБ.

Особливості акумуляторів

Літій-іонні акумуляторні батареї для iPhone 4, 5, 5S, 6, 6S розраховані на 500 циклів повноцінного заряду. Це приблизно 18 місяців активної експлуатації. Коли закінчиться цей термін акумулятора, його ефективність знизиться на 20 відсотків. На довговічність АКБ можуть вплинути такі моменти, як:

  • Якість комплектуючих. Неякісні ЮСБ кабелі та мережеві зарядки не тільки швидко зношують батарею, але і призводять до того, що доводиться замовляти дорогий ремонт внаслідок поломки гнізда айфона.
  • Умови користування. Надмірно низькі або високі температури істотно шкодять акумулятора iPhone. Чи не рекомендовано до кінця розряджати гаджет або ставити на зарядку на весь день.
  • Інтенсивність експлуатації телефону. Це, мабуть, найважливіший фактор, який впливає на термін користування АКБ. Чим активніше ви будете користуватися айфоном, тим частіше його необхідно буде заряджати, і тим оперативніше виробиться ресурс.

У чому різниця між Li-ion та Li-pol пристроями?

  • Форм-фактор. Літій-іонні батареї візуально виглядають, як пальчикові, а Li-pol відрізняються пластичність і при процесі виготовлення можуть приймати різну форму. Наприклад, Li-pol активно застосовуються в нових макбуков. А ось з однаковими розмірами в літій-іонних ємність буде більше, в силу більш високої щільності енергії.
  • Цикли. Літій-іонні АКБ мають приблизно 1 000 циклів заряду / розряду, а в Li-pol цей показник може варіюватися в межах від 1 000 до 5 000.
  • Втрати. Літій-іонні батареї починають втрачати ємність істотно раніше ніж Li-pol, та й у Li-ion високий саморозряд.
  • Безпека. Нагрівання у літій-іонних акумуляторів вище, ніж у Li-pol.
  • Вартість. Li-ion бюджетнішими.

Як поміняти АКБ для айфона?

У смартфонах до батареї iPhone немає миттєвого доступу, тобто, щоб відключити або замінити її, потрібно здійснювати розбір гаджета.

Якщо у вас є навички і необхідний перелік інструментів, можна замінити старий акумулятор на новий власноруч. Якщо у вас недостатньо часу або немає бажання займатися цим на дому - варто відвідати спеціалізований сервісний центр по ремонту смартфонів.

Якщо ви звертаєтеся в приватну майстерню, попередньо рекомендуємо почитати відгуки вже звернулися клієнтів, щоб упевнитися в якості виконаного ремонту або заміни тієї чи іншої деталі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-