4 жовтня відбудеться презентація документального фільму «Бранці Кремля» для студентів

4 жовтня відбудеться презентація документального фільму «Бранці Кремля» для студентів

Укрінформ

04 жовтня о 12:00 відбудеться для студентів презентація документального фільму «Бранці Кремля», організована Міністерством інформаційної політики України спільно з Таврійським національним університетом імені В. І. Вернадського.

Метою заходу є проведення інформаційно-просвітницької роботи серед молоді, формування ціннісних орієнтирів і громадянської свідомості на прикладах мужньої боротьби політичних ув’язнених проти агресії Російської Федерації.

В рамках презентації фільму відбудеться дискусія за участю ректора ТНУ В. І. Вернадського Володимира Казаріна, колишнього політичного ув’язненого Кремля, заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова, колишнього політичного ув’язненого Кремля, заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза, матері політичного ув’язненого Кремля Олександра Кольченка Лариси Кольченко, експерта з міжнародного права Євгенії Андреюк.

Модеруватиме захід перший заступник Міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова.

Презентація фільму відбудеться 04 жовтня о 12:00 у приміщенні ТНУ імені В. І. Вернадського (лекційна зала) за адресою м. Київ, вул. Івана Кудрі, 33.

Довідково:

Документальний фільм «Бранці Кремля» знято телеканалом іномовлення UA|TV на замовлення Міністерства інформаційної політики України. Присвячений вшануванню патріотизму та мужності політичних ув’язнених в боротьбі проти окупації Російської Федерації.

Фільм презентовано 26 лютого 2018 р. в рамках IV міжнародного форуму «Окупований півострів: чотири роки опору», організованого МІП.

Також показ відбувся на сайд-івенті «Порушення прав людини у Криму та на Донбасі» у м. Відень (Австрія); під час публічної дискусії «Чотири роки після окупації Криму: чи існує вихід із глухого кута?» у Представництві Європейської Комісії у м. Софія (Болгарія) та у Посольстві України в США у Вашингтоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-