25 вересня відбудеться презентація соціального проекту «Запроси мене з війни» до Дня захисника України

25 вересня відбудеться презентація соціального проекту «Запроси мене з війни» до Дня захисника України

Укрінформ

25 вересня 2018 року о 13:00 в прес-центрі Кабінету Міністрів України відбудеться презентація соціального проекту «Запроси мене з війни». Проект,  ініційований Міністерством інформаційної політики України, має на меті популяризувати Збройні сили та психологічно реабілітувати захисників України.

Учасники:  Марина Соботюк, радник Міністра інформаційної політики України  з питань міжнародної комунікації; Наталія Прилуцька, «українська амаzонка», фронтовий волонтер; Богдан Головатенко, керівник студії BIG DANCE; Артем Сорокін, журналіст програми «Вікна Новини» телеканалу СТБ.

Місце проведення: БУДИНОК УРЯДУ, вул. Грушевського, 12/2, 1-й під'їзд, 6-й поверх.

Вхід за паспортами та редакційними посвідченнями.

Акредитація ЗМІ проводиться до 11:00 25 вересня за електронною адресою accreditation@mip.gov.ua.

Довідково

«Українські амаzонки» запрошують хлопців з війни до танцю, під час якого кожна пара  розповість власну історію. Адже у кожного вона різна: історія матері й сина, який пішов захищати Україну; закоханих, які одружилися на війні; друзів, які, можливо, втратили один одного; історія людей, які мають обмежені фізичні можливості, але не втратили віру в життя.

Тривалість соціального проекту "Запроси мене з війни" -  5 місяців.

Урочистий захід до Дня захисника України відбудеться 12 жовтня 2018 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації.

Під час кожного виходу на великому екрані транслюватиметься фото-історія учасників проекту під музичний супровід від гуртів The Doox та «Без Обмежень».

На урочистий захід запрошені представники дипломатичних місій в Україні, вище керівництво держави, депутати, голови ОДА, міжнародні та українські ЗМІ, представники міжнародних фондів, українських та зарубіжних компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-