Якi міжкімнатні двері вибрати?

Якi міжкімнатні двері вибрати?

Укрінформ

Оформляючи приміщення, багато хто не може визначитися, якою має бути міжкімнатні двері. Чи варто купувати двері з натурального дерева або краще зупинитися на варіанті дешевше? З економією краще не перегинати. Адже навіть при установці всередині приміщення двері активно використовуються, а внутрішній мікроклімат впливає на їх властивості не менше, ніж зовнішні умови. Тому обрана модель дуже скоро прийде в непридатність, якщо вона виготовлена ​​з поганого матеріалу.

Чи не можете знайти варіант з оптимальним співвідношенням ціни і якості? Ми допоможемо розібратися в будь-яких тонкощах. Щоб спростити вам вибір, розглянемо в цій статті варіанти, які користуються найбільшим попитом.

Двері міжкімнатні з масиву

Якщо ви віддаєте перевагу красивий дорогий інтер'єр, то його добре доповнять двері з масиву. Вони органічно підкреслять навіть найвишуканіший дизайн. Нехай їх вартість досить висока, але зате експлуатаційні властивості компенсують будь-яку ціну.

Вибір моделей різноманітний. Двері можуть бути доповнені:

  • різьбленням;

  • вітражем;

  • металевими вставками.

Сьогодні їх модно склити - дизайн стекол, які для цього використовують, також передбачає різноманітність. Бренд Бережа передбачає широкий асортимент продукції. На сайті компанії є можливість дивитися фото нових надходжень і читати відгуки.

Використовується для подібної двері масив в Києві таких дерев, як:

  • сосна;

  • ясен;

  • горіх;

  • вільха;

  • дуб.

Міжкімнатні двері з натурального масиву мають безліч переваг. Вони здатні функціонувати десятиліттями і абсолютно не потребують заміни, якщо правильно за ними доглядати.

Ще одним аргументом є екологічність дерев'яних виробів. Вони не викликають алергічних реакцій, тому підходять для установки навіть в дитячу кімнату. Недорого замовити відповідний варіант можна з будь-якого міста. Географія доставки - Київ і вся Україна.

Міжкімнатні двері прихованого монтажу

Чи плануєте створити лаконічний дизайн? Тоді вам підійдуть приховані двері. Вони максимально непомітні за рахунок особливостей установки - рама, на яку вони кріпляться, повністю захована в дверний проріз.

Вибирати можна вироби двох типів: готових до використання і «під обробку». У першому випадку ви отримуєте традиційну міжкімнатні двері, яка готова до установки. В інтернет-магазині Бережа великий вибір таких виробів - є варіанти на будь-який смак.

У другому випадку, пропонується придбати двері, які на етапі виробництва будуть просто заґрунтовані. Після установки ви зможете повністю або частково пофарбувати їх в тон стінам, обклеїти шпалерами або покрити штукатуркою. Цей варіант дуже спрощує завдання - не доведеться шукати модель в кольорі, який ідеально збігається з відтінком шпалер.

Хороший прихований монтаж дає неймовірний ефект - двері монтується врівень зі стіною, тому здається, що її зовсім немає. Якщо вам важлива наявність ручки, що і серед цих деталей є невидимки - вона буде виглядати як маленький вертикальний розріз.

Двері невидимки бувають односторонні і двосторонні. Перевага у першого типу, оскільки рідко виникає необхідність приховувати дверний прохід відразу з двох сторін.

Приховані двері невидимки продаються і в заводській обробці. У них невидима тільки коробка, а саме полотно чітко проглядається. Багато навмисно підкреслюють його, щоб обіграти інтер'єр. Для цього використовують скляні або дзеркальні вставки, покривають поверхню лаком або емаллю. При бажанні можна замовити фанеровка шпоном.

Яку модель вибрати?

При покупці враховуйте не лише свій бюджет. Всім хочеться підібрати недорогий варіант, але ціна не повинна бути основним критерієм.

Приймайте до уваги свій інтер'єр. Якщо кімната оформлена в стилі бароко або ви намагаєтеся дотримуватися класики, то доречніше будуть двері з масиву.

Для більш сучасних інтер'єрів на зразок хай-тека і лофт підійдуть двері приховані. Тим більше що їх можна додатково шпоновані в тон покриттю стін.

У магазині «Бережа» ви зможете купити двері невидимки - ціна максимально доступна. Аналогічні моделі складно буде знайти за нижчою вартістю.

Звичайні або приховані двері купити можна навіть в розстрочку. Ви завжди можете розраховувати на вигідні умови покупки!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-