Відпочинок у Єгипті

Відпочинок у Єгипті

Укрінформ

Особливо популярними та улюбленими місцями відпочинку в Єгипті є: Хургада, Сафага, Марса – Алам, Ель Кусейр, Шарм Ель Шейх, затока Макаді Бей. Єгипет – це країна пірамід, пустель та Нілу. Лише біля чотирьох відсотків території, площею майже мільйон кв. км, можна використовувати в сільськогосподарських цілях, але і ця можливість існує тільки по обидва боки берегів велетенської річки Ніл, довжина якої складає понад 1500 кілометрів. Вся інша територія – це тільки пустеля, що правда, яка вражає туристів своєю різноманітністю кольорів та форм.

В дельті Нілу, яка достатньо  зрошується річковою водою,  вручну вирощуються кукурудза, рис, бавовна чи цукрова  тростина. Здається, тут ніби зупинився час. Під час  своєї подорожі  по Єгипту Ви не раз  зустрінете  віслюка, рогату худобу та верблюдів, які  ще й досі застосовуються як в’ючні та тяглові тварини.

Єгипет знаходиться в Африці, але  Синайський  півострів лежить  на азіатському континенті. На  сході прилягає Аравійська пустеля, на заході тягнеться Лівійська пустеля. Найпоширенішими є  туристичні тури до Червоного моря, тому що тутешні курорти славляться своїми чудовими пляжами. Насамперед отримають  величезне задоволення  дайвери: часто  лише  за кілька метрів від пляжу біля коралових рифів  Ви можете спостерігати та фотографувати  неперевершений та  надзвичайно багатий  підводний світ.

Сафарі в пустелі, піраміди та долина королів  -  варті уваги місця в Єгипті

Символом Єгипту вважають піраміди Гізи та гробниці фараонів в Луксорі в Долині Царів. Ви можете замовити туди  екскурсію в наших  консультантів.  Крім того, надзвичайно популярними  серед наших  клієнтів є також відвідування Національного музею в Каїрі,  півострова Синай  з місцем відпочинку Шарм ель Шейх та монастиря Святої Катерини на горі Синай. На Синайській горі за давніми біблійними переказами Бог вручив Мойсею кам'яні таблиці з десятьма заповідями.

Поради для сімейного відпочинку

Шарм ель Шейх надає для сімейного відпочинку цілий ряд можливостей: Ви можете з дітьми прийняти участь в  захоплюючому сафарі на джипі чи  верблюді, або всією  сім’єю  здійснити неймовірно цікаву екскурсію на кораблі  з скляним дном до різноманітних  коралових рифів. Вирушайте на пошуки пригод! Якщо Ви хочете закінчити  Ваш  пригодницький день звуками арабських мелодій та місцевими фірмовими смаколиками, ми  доставимо Вас до Старого ринку в Шарм Ель Шейх.

Потрiбна візa в Єгипет?

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-