Комп'ютер для роботи і відпочинку - якій вибрати?

Комп'ютер для роботи і відпочинку - якій вибрати?

Укрінформ

Різноманітний вибір комп'ютерів на сьогодні не стільки спрощує, скільки ускладнює питання вибору відповідного девайса. І річ навіть не в тому, виробництва якої фірми пристрій вибрати, складність виникає вже на етапі вибору самого типу пристрою. Давайте разом проаналізуємо, який тип комп'ютера підійде як найкраще для різноманітних потреб.

ПК

Отже, стаціонарний комп'ютер найчастіше можна зустріти в офісах і в квартирах. Персональні комп'ютери хоч і відносно габаритні, можуть бути модифіковані в дійсно потужні пристрої - аж до екземплярів із водяним охолодженням, на яких просунуті геймеры можуть підкорювати висоти у світі комп'ютерних ігор. Великий плюс персональних комп'ютерів в тому, що вони можуть бути зібрані фактично з нуля, оскільки корпус їх системника украй універсальний. Мінус цього пристрою - в його габаритах.

Ноутбук

Ноутбуки останнього покоління мають ряд переваг перед персональними комп'ютерами - разом з великою діагоналлю дисплея, вони легкі, практично безшумні, помітно не нагріваються. При цьому, вони мають неабияку потужність, і можуть виконувати практично ті ж функції, що і ПК. Вибрати ноутбуки за цінами, порівнянними із стаціонарними комп'ютерами теж не проблема, - досить перейти на сервіс порівняння цін, щоб в цьому переконатися.

Нетбук

Межа між ноутбуками і нетбуками останнім часом стерлася практично остаточно. Немає сенсу вибирати невеликий пристрій, що має обмежену потужність, якщо можна придбати ультрабук, ноутбук-трансформер або потужний планшетний комп'ютер.

Планшет

Зазвичай, для робочої конячки цей девайс все ж не дотягує, а ось для мультимедіа - непоганий варіант. З планшетом можна відправитися в дорогу, і анітрохи не пошкодувати - місця займає небагато, легкий, зручно лежить в руці, і замінює книгу, плеєр і відеопрогравач. Окрім цього, серфити в інтернеті з планшета навіть зручніше, ніж з повноцінного комп'ютера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-