Як розкрутити свій канал на YOUTUBE

Як розкрутити свій канал на YOUTUBE

Укрінформ

Раніше єдиним критерієм для рейтингу відеороликів на YouTube була загальна кількість переглядів. Минуло багато років, і зараз YouTube оснащений складним алгоритмом, який оцінює залученість: у топ виходять відео з найбільшою кількістю переглядів, лайками і коментарями.

1.Створюйте контент, який просуває сам себе.

Банально, але неминуче.

Вам потрібно проаналізувати свою нішу і зрозуміти, який тип контенту шукає ваша аудиторія. Якщо людям не подобаються ваші відео, то витратьте ви хоч тисячі доларів на рекламу, популярними вони все одно не стануть. Проведіть дослідження і відшукайте популярні в своїй ніші канали. Подивіться, які типи відеороликів там публікують, що подобається людям, що не подобається, якої інформації не вистачає. Уявіть глядачам додаткову цінність, і ваш контент буде просувати сам себе. Ну а ми пропонуємо вам на допомогу кілька ідей для публікації.

Огляди, посібники та покрокові керівництва

Як часто ви дивитеся відео з YouTube, щоб розібратися, як щось робити? Думаємо, часто, адже відео — це найкращий спосіб зрозуміти, як щось працює. Огляди — теж класний матеріал: порівнюйте популярні сервіси, гаджети, товари, показуйте їх переваги і недоліки.

2. Оптимізуйте ключові слова

YouTube — це пошукова система, за допомогою якої люди шукають потрібну їм інформацію. Так що вам потрібно продумати ключові слова. Якщо ви не уявляєте, які ключові слова додати, задайте собі кілька запитань: про що ваше відео? Що люди набирають в рядку пошуку YouTube, щоб вас знайти? Виберіть ключові слова і включіть їх в відеоролик. Їх потрібно додати в:

  • заголовок;
  • опис;
  • графічні файли;
  • теги.

3. Помітний заголовок та оригінальні прев’ю

Коли люди бачать ролик в супутньому контенті або в результатах пошуку, вони дивляться на ваш заголовок і прев’ю, відразу ж вирішуючи, клікати на нього чи ні. Заголовок повинен бути помітним та інформативним, щоб люди відразу зрозуміли, про що ваш ролик. Відповідно, картинка теж повинна бути доречною і привертати увагу.

Як зробити грамотне прев’ю?

  • Показуйте людей крупним планом.
  • Люди завжди привертають увагу і викликають довіру.
  • Вибирайте яскраві кольори.
  • Додайте фон яскравого кольору, щоб залучити погляд глядача.
  • Поєднуйте зображення з текстом

Можна вставити головну думку, жарт або додаткову інформацію. Для створення прев’ю використовуйте графічний редактор (Photoshop, Crello або будь-який інший на ваш вибір).

Читати матеріал повністю

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-