За Кубок Героїв спецназу змагались учасники бойових дій у Вінниці

За Кубок Героїв спецназу змагались учасники бойових дій у Вінниці

Укрінформ

Громадською спілкою «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» з 26 по 27 липня 2018 року на вінницькому центральному міському стадіоні проведено футбольний турнір на “Кубок Героїв спецназу”.

Цьогоріч, вже вчетверте, між командами військових частин Сил спеціальних операцій та ветеранами – учасниками бойових дій розігрується Кубок героїв спецназу.

«За чотири роки ми стали великою сім’єю. Наші хлопці — мужні, відважні, витривалі герої, які захищають нашу країну, наші домівки і наші родини там, на сході нашої України, де іде війна. Ми вдячні їм усім і кожному окремо за патріотизм, самопожертву і відданість присязі на вірність українському народові. Наш «Кубок героїв спецназу» — гарна можливість на кілька діб відволіктися від армійських буднів. Це — своєрідна психологічна реабілітація», — зазначає Голова правління Громадської спілки Анатолій Слівінський.

Від імені Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції з промовою та вітанням до учасників турніру звернувся головний спеціаліст відділу зв’язків з громадськими об’єднаннями Андрій Маркелов.

У фінальному протистоянні команда 142 навчального центру Сил спеціальних операцій у надзвичайно напруженому і безкомпромісному поєдинку з рахунком 2:1 здолала команду 3 Окремого полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій Збройних Сил України з Кропивницького, яка два роки поспіль була чинним володарем Кубка.

Наприкінці турніру відбувся товариський матч між збірною командою військовослужбовців ССО та командою ветеранів Національної збірної України, до складу якої входять визнані майстри українського футболу. У  запеклій боротьбі в цьому поєдинку перемогла команда “зірок” футболу, очолювана Анатолієм Дем’яненком. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-