ПОСТАНОВА Верховної Ради України

ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Укрінформ
Про Звернення Верховної Ради України до парламентів іноземних держав, парламентських асамблей міжнародних організацій, світових лідерів та міжнародного співтовариства у зв’язку з неправосудним вироком Московського міського суду у справі протиправно утримуваного в Російській Федерації громадянина України Романа Сущенка

Верховна Рада України постановляє:

1. Засудити неправосудний вирок Московського міського суду у справі протиправно утримуваного в Російській Федерації громадянина України Романа Сущенка.

2. Затвердити Звернення Верховної Ради України до парламентів іноземних держав, парламентських асамблей міжнародних організацій, світових лідерів та міжнародного співтовариства у зв’язку з неправосудним вироком Московського міського суду у справі протиправно утримуваного в Російській Федерації громадянина України Романа Сущенка(додається).

3. Доручити Голові Верховної Ради України забезпечити невідкладне направлення тексту Звернення до парламентів іноземних держав, парламентських асамблей міжнародних організацій та світових лідерів.

4. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради

        України                                                                А.ПАРУБІЙ

         м. Київ 

7 червня 2018 року 

     № 2451-VIII

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-