Для тих, кому болить за Україну. Вийшла книга «Я завжди з Україною. Л. Кучма»

Для тих, кому болить за Україну. Вийшла книга «Я завжди з Україною. Л. Кучма»

Укрінформ

З нагоди 80-ти річчя Президента України (1994 – 2005 рр.) Леоніда Кучми Міжнародний центр балтійсько-чорноморських досліджень презентує фундаментальний твір Павла Гайдуцького «Леонід Кучма: я завжди з Україною!».

Видання адресоване дипломатам та експертам, журналістам та студентам, політикам та громадським діячам, - зрештою, всім, кому цікава новітня українська історія, змальована безпосереднім учасником та спостерігачем ключових подій останніх трьох десятиріч. Автор книги - Павло Гайдуцький, директор Інституту стратегічних оцінок. Доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України. Обіймав посади Голови Держкомзему України (1995 р.), Міністра сільського господарства і продовольства України (1996 р.), Заступника Глави Адміністрації Президента України (1997-2005рр.), Радника Президента України (2006 р.), Радника Прем’єр-міністра України (2007 р.), заступника голови правління банку «Аркада» (2008 р.). Це унікальне видання, що не має аналогів. У книзі детально розкрито усі етапи становлення одного з ключових державних діячів часів української Незалежності. А через його особистість - і основні віхи ствердження України та боротьби за суверенність.

Міжнародні взаємини та започаткування державних інституцій, політичні протистояння, зміни та потрясіння, економічні реформи та їх результати, - Леонід Кучма своїм власним досвідом політичної та державницької діяльності давав відповіді на чисельні виклики, що ставали перед тими, хто відповідав та продовжує нести відповідальність за українську державу. Нині таємниці та рецепти успіху великої політики доступні широкому колу читачів.

Що робити, коли в країні шалена інфляція? Як президенту домовлятися з парламентом? Чим відповісти, коли намагаються забрати Крим? В який спосіб вибудовувати взаємини з найбільшими державами світу? Як чинити, коли в країні Революція, а на вулиці вийшли сотні тисяч людей? У виданні розкрито внутрішньополітичну боротьбу за владу, підвищення її ефективності та модернізацію політичної системи.

Книгу можна придбати у столичних книгарнях та на ринку «Петрівка». Найближчим часом вона з’явиться у регіонах та буде доступна в електронному вигляді.

Додаткова інформація за ел.адресою centrebbs2020@gmail.com та за телефоном +38 098 091 16 91

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-