Фаворити року оголошені на XV церемонії нагородження

Фаворити року оголошені на XV церемонії нагородження

Укрінформ

Кращі бренди та компанії України були представлені публіці в званні «Фаворит Успіху» на п'ятнадцятому шоу нагородження переможців рейтингу народних уподобань.

У Києві відбулася п'ятнадцята щорічна церемонія нагородження переможців року. Переможці конкурсу були визначені за підсумками масштабного дослідження громадських переваг і були визнані найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Визначалися переможці дуже просто і прозоро — завдяки анкетуванню галузевих фахівців професійного журі (в якому всі експерти представлені організаторами поіменно), паралельно з інтернет-голосуванням небайдужих споживачів на www.favor.com.ua (в ході якого, до речі, найбільш активні респонденти регулярно заохочуються призами).

Головним дійством заходу стало урочисте вручення нагород — медалей «Фаворит Успіху» — представникам найбільш бажаних споживачами і рекомендованих експертами брендів українського ринку. Серед продуктів харчування нагородами були відзначені бренди «Ясенсвіт» (курячі яйця №1), згущене молоко від Первомайського МКК, майонез і маргарин торгової марки «Щедро», вафлі «Артек» від ТМ «Світоч», ковбасно-м'ясна продукція «Векка», сосиски і сардельки «Ятрань».

Примітним на XV церемонії нагородження стало вручення медалей снековим брендам SEMKI (смажене насіння) і «Козацька Слава» (арахіс).

У блоці номінацій «Напої» медаль «Фаворит Успіху» дісталася кращій алкогольній настоянці та горілці іноземного виробництва Żubrówka, відносно молодому українському бренду Villa Krim (перемога в номінації «Краще ігристе вино українського виробництва») та іншим.

Довіра до продукту з боку лояльних клієнтів і споживачів — обов'язкова складова успіху, тому медаль «Фаворит Успіху» як символ довіри споживачів особливо цінується виробниками ліків. Медалі були вручені цілій плеяді фармпрепаратів, що стали №1 у рейтингу своїх категорій безрецептурних лікарських засобів. Нагородою були відзначені продукти компаній «Софарма», «Вітаміни», «Вишфа», «Мови Хелс», «Фармак», «Фітофарм», «Джонсон і Джонсон», «Нобель Ілач», «Креома-фарм», «Валартін фарма», «Дельта Медікел» та інші.

Представники брендів-переможців говорили на заході про особливу увагу до споживачів як про невід'ємну складову успіху: «Компанія "Джонсон і Джонсон Україна" вже 132 роки працює в світі і 10 років в Україні для того, щоб покращувати життя і допомагати зберігати здоров'я нашого споживача. Споживач у нас завжди в центрі, у фокусі. Все, що ми робимо — ми робимо для нього. Споживач є нашою головною цінністю», — зазначила Наталія Дороженко, старший менеджер з маркетингу компанії «Джонсон і Джонсон Україна».

Таку думку поділяє і бренд-менеджер фармацевтичної компанії Vishpha Мирослава Кулинич: «Споживач для нас головний. Наші препарати безрецептурного відпуску споживач може обирати за рекомендацією фармацевта в аптеці самостійно, тому він для нас головний».

До числа переможців також увійшли бренди побутової техніки: витяжки та варильні поверхні Pyramida, холодильники Liebherr, обігрівачі UDEN-S.

Нагороди удостоїлися й бренди, шановані автолюбителями: шини Continental і мережа АЗС SOCAR. А також улюблені торгові марки людей, які професійно займаються ремонтом та будівництвом: фарба «Снєжка», композитна черепиця Ruukki та бітумна черепиця «Ондулін».

У номінаціях розділу «Життя міста» нагород удостоїлися: мережа експрес-перукарень «Експрес стрижка», салон краси Lash Moda, мережа караоке-ресторанів L'Kafa Café, школа іноземних мов English Prime, квест-кімнати «Під замком», служба доставки питної води «Небесна Криниця», магазин жіночого одягу VOVK, магазин подарунків «Презента» та інші. У сфері фінансових послуг дипломи отримали мережа ломбардів «Благо» та програма швидкого готівкового кредитування Microcredit.

До числа компаній, які отримали право використовувати знак «Фаворит Успіху» у своєму маркуванні, увійшли і інтернет-сервіси: купонний сервіс колективних покупок «Покупон», найзручніший сервіс з продажу квитків на автобуси Busfor.ua, онлайн-магазин біжутерії та прикрас DiaDemaGrand, онлайн-магазин дитячих товарів Pampik.

Повний список відзначених нагородою переможців представлений на сайті організаторів рейтингу.

«При вивченні громадських переваг ми намагаємося охопити всі сфери ринку народного споживання. Це некомерційний рейтинг. Зараз у ньому представлені понад 6 сотень номінацій, в яких всі гравці ринку змагаються за звання кращого в своїй ринковій ніші, без механізму заявок на участь. І відвідавши FAVOR.com.ua, можна не тільки проголосувати за свої персональні уподобання, а й побачити все опубліковані рейтинги в вільному доступі, — зазначив на церемонії нагородження керівник конкурсу Олексій Кузнєцов. — Завдяки відкритому рейтингу все очевидно: переможці є в кожній номінації! І сьогодні ми будемо аплодувати не просто тим, хто став №1 у своєму напрямку діяльності, завоювавши серця і довіру споживачів, але і побажав поділитися тріумфом зі своїми шанувальниками!».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-