У Запорізькій області розпочався регіональний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

У Запорізькій області розпочався регіональний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Укрінформ

На базі Запорізького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник» відбулось урочисте відкриття ІІ обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної спортивної гри українського козацтва «Сокіл» («Джура»).

Привітали майбутніх захисників заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Віктор Захарчук, головний спеціаліст Східного міжрегіонального відділу Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Тімур Книш.

Гра проводиться з метою виховання в учнівської молоді любові до рідного краю, формування національної свідомості та почуття патріотизму. У 2018 році Всеукраїнська військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») присвячується 100-річчю Української революції 1917–1921 років.

Цього разу на плацу обласного етапу вишикувалися 37 команд, у складі яких 400 учасників з різних куточків Запорізької області.

Упродовж  п’яти днів на учасників чекають численні змагання та випробування, насичена культурна та спортивна програма. Кожен загін буде виборювати право представляти Запорізьку область на всеукраїнському етапі гри, який відбудеться з 02 по 15 липня 2018 року на Київщині у Переяславі-Хмельницькому.

Використано інформацію Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-